Wrocław i bezpośrednie okolice, spotkanie zapoznawcze...

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: herrmannek dodano: 28 sie 2008, 23:51

Nic wielkiego. Cel zapoznawczo-porównawczy. Z Krisem_K , Krzyskiem333 planujemy się spotkać w przyszłym tygodniu w jakiejś niezobowiązującej formie. Wszystkich zainteresowanych zapraszam. Wg wstępnych ustaleń, mamy się spotkać raczej w tygodniu, po godzinach pracy w jakimś łatwo dostępnym i charakterystycznym miejscu, Np na parkingu jakiegoś marketu. Szczegóły są do ustalenia w toku dyskusji. Mi pasuje poniedziałek-piątek po 16. Miejsce dowolne.
herrmannek

Postautor: krzysios333 dodano: 29 sie 2008, 11:09

MI pasuje środa-piątek też po 16. Miejsce jak dla mnie dowolne we Wrocku.
krzysios333

Postautor: Chris K dodano: 01 wrz 2008, 01:14

Witam.

Mi pasuje ten tydzień, z usterkami się uporałem więc na mini zlocie mogę się pojawić. To może wstępnie środa, mam nadzieję że pogoda dopisze. Kwestia gdzie? Jeśli mówimy o marketach to mi pasowała by Korona bo mam najbliżej ale inne propozycje również do rozważenia.
Pozdrawiam.
Chris K

Postautor: krzysios333 dodano: 01 wrz 2008, 07:32

Dla mnie śordą pod Koroną byłoby idealnie. Kwestia tylko godziny. W sumie to mi wszysko jedno byleby po 15.
krzysios333

Postautor: herrmannek dodano: 01 wrz 2008, 11:43

Mi Korona też pasuje. dokładnej miejsce trzeba ustalić, żeby się nie szukać... Godzina jak wyżej... 16 to jest bezpieczna pora. Chyba, że ktoś musiałby na siłę w pracy dłużej siedzieć to można wcześniej.
herrmannek

Postautor: herrmannek dodano: 02 wrz 2008, 14:40

Ustalone. Jutro o 16:00 na parkingu przed Koroną koło przystanku, mapa jest mniej więcej wyśrodkowana na to miejsce. Jakby coś zostawiam telefon: 0 6 9 1 4 1 8 0 3 2

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&g ... 2&t=h&z=17
herrmannek

Postautor: Chris K dodano: 02 wrz 2008, 21:43

Ok myślę że nie powinno być problemów z lokalizacją, w końcu nasze motorki rzucają się w oczy. Żeby tylko pogoda dopisała. Ale nawet jak będzie deszcz to zawsze można się schować na parkingu piętrowym.
Pozdrawiam.
Chris K

Postautor: herrmannek dodano: 03 wrz 2008, 20:36

No i po zawodach. Ofiar w ludziach nie było, w sprzęcie tylko u mnie jakieś przedmuchy na łączeniu głowica rura wydechowa się pojawiły(Powinno się dać dokręcić). Trochę niezdarnie przejechane 40km po opłotkach Wrocławia, ale jak mówią trening czyni mistrza.
Kilka fotek:
http://biecek.pl/~herman/zlot/
herrmannek

Postautor: Chris K dodano: 03 wrz 2008, 22:52

No właśnie, nasz mini zlot należy uznać za udany, udało się przejechać w grupce trasę i się przy tym nie pozderzać ze sobą więc nie jest źle. Sprzęt ogólnie sprawował się nieźle, fakt że Herrmannkowi trochę "wydmuchało" wydech, ale to chyba dlatego że próbował mnie dogonić na hajłeju gdy testowałem nową zębatkę. Przy okazji porównaliśmy na żywo nasze motory, różnice między challengerami i podobieństwa z jinlunen.
Zdjęcia OK, jak zgram z komórki swoje to wyślę do Herrmannka to dorzuci do swoich.
Pozdrawiam.
Chris K

Postautor: herrmannek dodano: 04 wrz 2008, 09:42

Zdjęcia Krisa już są. Z narażeniem życia robił w plenerze podczas jazdy :)
herrmannek

Następna

Wróć do Imprezy motocyklowe