cjt7 pisze:Aha i u mnie na obiad nie ma co liczyć bo małżonka w tym czasie będzie na wakacjach...
Spoko, spoko. Nikt tu nie chce robić nikomu kłopotów.
cjt7 pisze:Aha i u mnie na obiad nie ma co liczyć bo małżonka w tym czasie będzie na wakacjach...
cjt7 pisze:Kurde Andrzej a ty znowu swoje- nie chodzi o kłopoty tylko o to że nie umiem gotować

Luca pisze:Muszę się przyznać, że też nie umiem gotować, ale jakoś sobie damy radę
andrzej pisze:Z ekipy północnej to będę chyba tylko ja i Grzeno no i może moja żona pojedzie.
Z Grzenem ustaliliśmy, że pojedziemy przez Warszawę. Start o godzinie 5 rano w sobotę 2 sierpnia. Około półtorej godziny potrzeba na przejechanie 100 kilometrów. Sądzę że na 12-13 bylibyśmy w stolicy.
Obiad iw Warszawie i dalej do Luki. A potem to nie wiem.
mkmurawski pisze:andrzej pisze:z "Ekipy Północ" to będzie jeszcze mój kumpel na xj600 i ja, pod warunkiem oczywiście, że zdążę zakupić jakieś moto do tego czasu. kumpel namawia mnie na wyjazd już w piątek, ale wolałbym śmigać z Andrzejem i Grzeno. wszystko jeszcze do ustalenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości