WWS II

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

WWS II

Postautor: mlynaszz dodano: 10 sie 2009, 22:10

Info od Dorplasa.
Są w Chorwacji za Dubrownikiem i kierują się ku domowi, a widoki nie chcą się skończyć :D
Jeszcze kilka dni i dowiemy się co przeżyli :)
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

WWS II

Postautor: Luca dodano: 11 sie 2009, 21:19

Wiadomość z ostatniej chwili od Grzena.
Cytuję ,,u nas wszystko okej. Nie obyło się bez kilku przygód ale wszystko okej. Jesteśmy w Rijece."
Koniec cytatu. :)
Do Wodza Shippa wysłałem kilka sesemesów ale pewnie telefon mu nie działa za granicą bo się nie odzywa. _bezradny
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

WWS II

Postautor: Grzeno dodano: 16 sie 2009, 21:00

Witam po powrocie !!!
Wczoraj w domu około 23.00 ilość przejechanych km to dokładnie 4830 km i 700 metrów .
Wycieczka ZAJEBISTA i jeszcze raz ZAJEBISTA . Bilans strat to paliwo i mała awaria ze sprzęgłem a raczej to coś co się do tego mocuje linkę i to coś popycha w silniku drugie coś ---- po prostu pękło, szybkie spawanie i dalej w drogę .
Nowe doświadczenie: jak wygląda spotkanie się z tirem ( debil ) w tym samym miejscu w tym samym czasie :stop: :stop: :stop: nie polecam
A co dalej co i jak później .
Ostatnio zmieniony 17 sie 2009, 19:03 przez Grzeno, łącznie zmieniany 1 raz
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

WWS II

Postautor: andrzej dodano: 16 sie 2009, 22:02

Jeszcze raz gratuluję udanej wyprawy.

Ach, te chińskie sprzęty.
Po prostu badziewie. żeby pękło coś od sprzęgła, tfuuu :D :D :D
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

WWS II

Postautor: Grzeno dodano: 17 sie 2009, 19:12

majkelpl pisze:
Nie no, Grzeno, czym Ty jechałes ? Popsulo sie cos ??

Chińską klejonką co to tylko jak stoi to się do czegoś nadaje ( za taką kasę co za niego dałem już się odpłacił nie jedno krotnie ) no ale co ja mogę wiedzieć jak to nie jeździ nie odpala a samo przepchanie po podwórku to już problem bo się wszystko rozkręca i tym sposobem od samego pchania prawie 20 tyś na blacie w 8-9 miesięcy co za gówna jak mi teraz żal dupę ściska że wydałem kasę na tę klejonkę do patrzenia .
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

WWS II

Postautor: Leon7112 dodano: 17 sie 2009, 20:46

NOCEK pisze:Grześ szacunek dla Ciebie , bo to tylko Ty dokonałeś tego na Chińczyku. Co do reszty "wyprawowiczów" to mogę tylko pozazdrościć wycieczki , a poza tym na Japońcu to żaden wyczyn. :rotfl:
Gratulacje za odwagę - dla wszystkich :oklasky: :pliz:

Z całym szacunkiem podpinam się pod słowa Jarka, to powinna być WWG bo jak pisał Jarek tylko ty jechałeś chińczykiem. Pozazdrościć wyprawy i miło że wszyscy cało wróciliście. :oklasky: :buttrock:
Awatar użytkownika
Leon7112
Forumowicz

Motocykl: Hyosung ST-7, ZZR 600
Tel. kom.: 663914803

WWS II

Postautor: dorplas dodano: 18 sie 2009, 00:04

nareszcie mogę coś na spamować,
wycieczka naprawdę była w dechę udała się na całej linii :buttrock: , macie czego żałować że was tam nie było, widoki które tam widzieliśmy są nie do opisania, zdjęcia tego tak nie pokażą, oczywiście nie obyło się bez przygód ale to może przy spotkaniu dla zainteresowanych, trasa przebiegła prawie zgodnie z poprzednim wyznaczeniem, najgorszym krajem jaki się trafił była Bośnia i Hercegowina, bardzo słabe drogi, droga która jest między-narodowa o szerokości ok 1,5 m i do tego winkiel za winklem łączone niby z remontami i przepaściami bez barierek, prawie zero oznaczeń i do tego w ciemnościach deszczowych, ale byliśmy twardzi i dało radę to pokonać :buttrock: , reszta wyprawy nadrobiła to w 100%, kempingi taniej niż w Polsce, żarło też nie było najgorsze, zależy od kraju i porównywalnie cenowo jak w Polsce, z zakupem tak że nie ma problemu, prawie wszędzie płatne kartą i o dziwo przelicznik na polskie superandzki, nawet dobry browar był, dobra więcej nie piszę reszta przy spotkaniu, kilometry które my zaliczyliśmy to dokładnie 4549, forsa wydana to ok 2200 na dwie osoby już ze wszystkim (paliwko, żarło, kempingi, zakupy jeszcze te w Polsce, atrakcje itp) u nas sporo poszło na benzynkę ok 950 zł ale to w zależności od spalania danego moto, jakieś fotki zapodam później zrobiliśmy 679 zdjęć i 3 filmiki
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

WWS II

Postautor: dorplas dodano: 18 sie 2009, 22:08

na szybkiego wybrałem parę zdjęć, a zresztą zdjątek to nie mam tyle cierpliwości aby ładować do neta, można co nieco pooglądać i pocieszyć oko widokami, o dziwo nie natrafiliśmy na żadne wodospady a szkoda, pretekst żeby jeszcze kiedyś pojechać :))
http://picasaweb.google.pl/dorplas/Czar ... directlink
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

WWS II

Postautor: Shipp dodano: 19 sie 2009, 04:10

majkelpl pisze:No, jasno dal do zrozumienia ze na japoncu to zaden wyczyn :czytaj:
Niemniej jednak ja tez jestem pelen podziwu dla Grzena :oklasky: :pliz:

To weź wsiądź i k***a przejedź kilka kilometrów a nie tylko sapiesz i sapiesz...!!!
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

WWS II

Postautor: Lupus dodano: 19 sie 2009, 05:34

uuu wodzu ostro po bandzie pojechałeś po 4rtej nad ranem :D
Awatar użytkownika
Lupus
Klubowicz

Motocykl: Honda CBF 600S
Komunikator: whatsup :D

PoprzedniaNastępna