A może zlot w Zdunskiej Woli ?

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: kjujik dodano: 06 maja 2009, 21:44

Jon 45 pisze:witam wszystkich , jestem ze Zduńskiej Woli i mam zamiar zorganizować zlot u siebie, myślę o spotkaniu na początku lipca powiedzmy wekend 3-5 lipiec , mam miejsce na kilka namiotów, ogrodzony będzie gdzie postawić motorki i zrobić grila .Proponuje dodatkowe atrakcje jak , zwiedzenie domu urodzeń Maksymiliana Kolbe oraz muzeum miejskie , muzeum lokomotyw w Karsznicach , muzeum wnętrz dworskich Tubądzin ok 25km przejażdzka oraz wypad do Uniejowa basen termalny ok 45km , co koledzy na to , program można oczywiście zmieniać może ktoś coś dorzuci ja rzucam temat czekam na odpowiedzi. Jon 45 pogodę zamawiam reszta się uda pozdrawiam

No patrz majkel ... nie zauważyłem :]

pzdr
kjujik
kjujik

Postautor: Dziadek dodano: 06 maja 2009, 22:08

Ja terz sie pisze od czerwca jestem juz w kraju :_hura"
Dziadek

Postautor: Leon7112 dodano: 06 maja 2009, 22:34

1.Bandziorek+żaba326(plecak)
2. kjujik+namiot1.
3. Luk@ +1
4. majkelpl + pszczola
5.Leon+ Ula
Awatar użytkownika
Leon7112
Forumowicz

Motocykl: Hyosung ST-7, ZZR 600
Tel. kom.: 663914803

Postautor: kjujik dodano: 07 maja 2009, 06:14

zaba326 pisze:Majkel odrazu bandyci :klotnia:
chyba musimy pogadac :rotfl: :rotfl:

a nawet POGADAĆ ... :]

pzdr
kjujik
kjujik

Postautor: Jachu dodano: 07 maja 2009, 08:39

też się łapie i dopisuje

2. kjujik+namiot1.
3. Luk@ +1
4. majkelpl + pszczola
5. Leon+ Ula
6. Jachu +1

Co to są za baseny termalne nie wiedziałem że są w tej okolicy ?
Jachu

Postautor: Leon7112 dodano: 07 maja 2009, 19:30

cjt7 pisze:Kurcze - widzę że cała Warszawka sie rusza - ja będę wracał wtedy z wakacji, ale jeślibyśmy wcześniej przyjechali to może sie uda .... _bezradny Tylko czy wszyscy sie pomieszczą...

Pomieszczą się pomieszczą nie bój, jeśli nie u Jona to znam fajny ośrodek miedzy Zd-Wolą a Sieradzem. Standard podobny jak w Gródku + zadaszona scena do tańca, więc Luc@ mógłby przywieźć swój sprzęt DJ-ski :tango: :rad: , basen odkryty, staw dla wędkarzy, duży grill, świetlica i kuchnia jedna dla wszystkich w osobnym pomieszczeniu. Jeśli ktoś woli namiot, to nie ma problemu. Cena za domek 4-ro osobowy w ubiegłym roku była 50zł. Jutro będę wiedział cenę tegoroczną, ale powinna być chyba bez zmian. Na razie to jest tylko moja sugestia gdyby ilość uczestników przekroczyła warunki lokalowe Jona. Poczekajmy na rozwój wydarzeń i decyzję Jona, w końcu to jego temat.

Jachu pisze:

Co to są za baseny termalne nie wiedziałem że są w tej okolicy ?

Są to źródła ciepłej wody wydobywające się z wnętrza ziemi, kąpiel w takim basenie najlepiej smakuje gdy wkoło metrowe zaspy śniegu :)) . Większa część miasta Uniejów ogrzewana jest z tych źródeł.
Awatar użytkownika
Leon7112
Forumowicz

Motocykl: Hyosung ST-7, ZZR 600
Tel. kom.: 663914803

Postautor: kjujik dodano: 07 maja 2009, 19:38

Leon7112 pisze:
cjt7 pisze:Kurcze - widzę że cała Warszawka sie rusza - ja będę wracał wtedy z wakacji, ale jeślibyśmy wcześniej przyjechali to może sie uda .... _bezradny Tylko czy wszyscy sie pomieszczą...

Pomieszczą się pomieszczą nie bój, jeśli nie u Jona to znam fajny ośrodek miedzy Zd-Wolą a Sieradzem. Standard podobny jak w Gródku + zadaszona scena do tańca, więc Luc@ mógłby przywieźć swój sprzęt DJ-ski :tango: :rad: , basen odkryty, staw dla wędkarzy, duży grill, świetlica i kuchnia jedna dla wszystkich w osobnym pomieszczeniu. Jeśli ktoś woli namiot, to nie ma problemu. Cena za domek 4-ro osobowy w ubiegłym roku była 50zł. Jutro będę wiedział cenę tegoroczną, ale powinna być chyba bez zmian. Na razie to jest tylko moja sugestia gdyby ilość uczestników przekroczyła warunki lokalowe Jona. Poczekajmy na rozwój wydarzeń i decyzję Jona, w końcu to jego temat.

Jachu pisze:Co to są za baseny termalne nie wiedziałem że są w tej okolicy ?

Są to źródła ciepłej wody wydobywające się z wnętrza ziemi, kąpiel w takim basenie najlepiej smakuje gdy wkoło metrowe zaspy śniegu :)) . Większa część miasta Uniejów ogrzewana jest z tych źródeł.

Ktoś woli :]
Z tym śniegiem w lipcu może być problem natury logistycznej ... ale, ale ... czy plecaczki są świadome że WYEDYTOWANO
Plecaczki dopiero na miejscu poinstruowane zostaną iż wstęp wyłączie gołkiem :]

pzdr
kjujik
Ostatnio zmieniony 07 maja 2009, 19:56 przez kjujik, łącznie zmieniany 1 raz
kjujik

Postautor: scOti dodano: 12 maja 2009, 12:07

2. kjujik+namiot1.
3. Luk@ +3
4. majkelpl + pszczola
5. Leon+ Ula
6. Jachu +1
7. NOCEK + NOCKA
8. scOti
scOti

Postautor: Luca dodano: 12 maja 2009, 12:34

Ja się nie dopisuje bo nic nie mogę na razie powiedzieć, poza tym, że jak będę mógł to przyjadę a na mój namiot to zawsze znajdzie się wystarczająco miejsca :))
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Jon 45 dodano: 12 maja 2009, 14:23

masz racje kolego tyle miejsca się znajdzie pozdrawiam i zawsze szerokiej drogi.
Awatar użytkownika
Jon 45
Forumowicz

Motocykl: Honda NT 650
Komunikator: 1510415

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe