Jon 45 pisze:witam wszystkich , jestem ze Zduńskiej Woli i mam zamiar zorganizować zlot u siebie, myślę o spotkaniu na początku lipca powiedzmy wekend 3-5 lipiec , mam miejsce na kilka namiotów, ogrodzony będzie gdzie postawić motorki i zrobić grila .Proponuje dodatkowe atrakcje jak , zwiedzenie domu urodzeń Maksymiliana Kolbe oraz muzeum miejskie , muzeum lokomotyw w Karsznicach , muzeum wnętrz dworskich Tubądzin ok 25km przejażdzka oraz wypad do Uniejowa basen termalny ok 45km , co koledzy na to , program można oczywiście zmieniać może ktoś coś dorzuci ja rzucam temat czekam na odpowiedzi. Jon 45 pogodę zamawiam reszta się uda pozdrawiam
No patrz majkel ... nie zauważyłem
pzdr
kjujik

Tylko czy wszyscy sie pomieszczą...
, basen odkryty, staw dla wędkarzy, duży grill, świetlica i kuchnia jedna dla wszystkich w osobnym pomieszczeniu. Jeśli ktoś woli namiot, to nie ma problemu. Cena za domek 4-ro osobowy w ubiegłym roku była 50zł. Jutro będę wiedział cenę tegoroczną, ale powinna być chyba bez zmian. Na razie to jest tylko moja sugestia gdyby ilość uczestników przekroczyła warunki lokalowe Jona. Poczekajmy na rozwój wydarzeń i decyzję Jona, w końcu to jego temat.