KCM - Gródek Kujawski

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kjujik dodano: 03 maja 2009, 17:11

Dziękuję za spotkanie osobnikom znanym i świeżo poznanym, proszę nie zamykajcie się w sobie, to nie z waszego powodu zamiotłem za sobą ogonem i pognałem na Hel by nad wodą posiedzieć - ja tak mam po prostu - nienormalnymi rządzą nienormalne prawa a kto mnie poznał bliżej, już nigdy na świat patrzeć nie będzie oczami cywilizowanego człowieka :]
Spotkanie było fajne, prędkości przejazdowe z sobotniej wycieczki ... stały się nowym doświadczeniem a te #@$#%^ komary serdecznie plugawię. :mur:
Odrobinkę sierść mi zmarzła już przy dojeździe, od Redy cokolwiek na wyczucie jechałem a zagrzebanie się w śpiwór okazało się niewątpliwą przyjemnością. Pobudka o 4 nad ranem okazała się być nieco mniejszą frajdą gdy zabłąkany patrol w osobie Zmotoryzowanych Bardzo Służbistych Panów Policjantów bardzo brutalnie wytącił mię był z sennych marzeń o golonce z chrzanem :mur:
Tak czy siak rozstaliśmy się jak przyjaciele, jednak Panowie Policjanci chyba nie do końca uwierzyli w moją trzeźwość, zdrowy rozsądek i wszystkie klepki w głowie ale to nic - i tak widziałem w ich oczach szacun jak byk* :]
Rybę w Gdyni pożarłem, zasłużyła sobie i tak oto po kilkugodzinnej jeździe stanąłem docelowo w Kutnie by regenerować siły.
Poniżej widok na Zatokę z jakiegoś parkingu, zapomniałem nazwy durny ja.

Obrazek

* ten szacun równie dobrz mógł być źle odczytanym współczuciem dla chorego na głowę lecz jednoznacznego rozwiania wątpliwości już chyba nie poznam :]

pzdr
kjujik
kjujik

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Grzeno dodano: 03 maja 2009, 20:14

Tak. Tak. Tak. Tak. Tak !!!
O to właśnie chodzi impreza odjazdowa , odjazdowi klubowicze i nie tylko , aby więcej takich jak TA .
U mnie stukło 560 km bez awarii no tylko na trasie wierconko tłumików żeby nie być gorszym od Nocusia.

ps. no i w końcu majkelpl pokazał na co Go stać.
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 03 maja 2009, 20:57

Ja też jakąś godzinkę temu zawinąłem do portu. Pogoda rewelacja, drogi trochę gorzej.
Dziękuję wszystkim za przybycie :oklasky:
Nie spodziewałem się, że mała imprezka taak się rozwinie! To był już nie byle jaki zlot!
Bilans strat i szkód wyrządzonych przez nachlanych motocyklistów w spokojnym Gródku równy zero! Po Waszym wyjeździe okoliczna ludnośc już zaczęła wspominac, że wreszcie coś się działo! Nawet babcia nie miała pretensji o głośne kopanie dołków o północy przez Andrzeja, kiedy spotkałem ją przed południem.
Po rozmowie z właścicielką ośrodka, jestem umówiony na wrzesień, pozostaje tylko podac jej konkretną datę, wsiąśc na motocykle i zrobic kolejną imprezę.
Żałuję, że Jawoski tak niepostrzeżenie wyjechali i nie zdążyłem się pożegnac.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: abu dodano: 03 maja 2009, 21:13

Dzięki dla Shippa i Kacpero za wspaniałe rozpoczęcie sezonu oraz oczywiście również Wszystkim uczestnikom :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: .
Awatar użytkownika
abu
Sympatyk

Motocykl: HONDA CRF 250L

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: dorplas dodano: 03 maja 2009, 21:14

nareszcie poznałem większą ekipę z KCM i tak że plecaczki z tej ekipy jak i gości na rozpoczęciu , imprezka rzeczywiście odjazdowa, dzięki wszystkim za miłą imprezkę z czadową atmosferą, ciekawe tylko dlaczego tym razem "katrin" nie było, pewnie przeszła bokiem :rotfl: , fajne z was towarzycho :buttrock: , no właśnie jawosy co tam z wami się porobiło że tak szybko uciekliście? miejscowa potupajka też fajnie wypaliła, w końcu rozruszaliśmy tamte towarzystwo tubylców, pomimo że Luk@ nie dał rady się wkręcić za tamtego Dj-a to muza była ok, oby następne spotkanie też było w tak doborowym towarzystwie.
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: andrzej dodano: 03 maja 2009, 21:23

I ja dotarłem do domu. (tylko 10 godzin drogi :) )

Panowie i Panie.

Było po prostu zaje...ście.
Nie spodziewałem się, że to niewinne spotkanie okaże się taką udaną imprezą.
Tańce, hulanki, swawole.
Rewelacja. :rad:

No i najmłodszy uczestnik zlotu.
Pinio, bądź dumny z syna.

Tylko czemu co niektórzy chłopcy z plakatu byli tacy grzeczni? :D

I oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia pani Młynaszowej.
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: mlynaszz dodano: 03 maja 2009, 21:48

andrzej pisze:I oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia pani Młynaszowej.

Pani Młynaszzowa dziękuje i zaprasza do swego profilu na NK, gdzie wstawiła fotkę z pewnym przystojniakiem z tabliczką, czym spowodowała pewne zamieszania wśród swych znajomych :)) :D

Foty!!! Wstawiajcie foty!!!
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: agi-dorplas dodano: 03 maja 2009, 22:24

Impreza super, towarzystwo jeszcze lepsze a o potańcówce nie wspomnę :rad: Młynarzowa wracaj do zdrowia i widzimy się na następnym zlocie. Dzięki wszystkim za fajną zabawę.
------------------------------

Obrazek
Awatar użytkownika
agi-dorplas
Klubowicz

Motocykl: HORNET coś koło 600 ccm ;)

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Luca dodano: 03 maja 2009, 22:58

Dojechałem w końcu i ja 590km Nocka sktótem, czyli o 110 km więcej :wnerw: No ale kompanija była przednia. Cały przebieg wyskoczył 1240km. Za Częstochową wpadłem w taką falę zimna, że zęby mi zaczęły dzwonić, było tak zimno, że nie chciało mi się nawet stawać na stacji by zatankować bo bym już chyba nie wsiadł ponownie. Rezerwa na szczęście zadziałała i dojechałem na oparach. Do tego spaliły mi się długie i musiałem ślepkać zamiast 35/35 było 35/0W. Oświetlenie głównego zegara też padło i jeszcze mi jakieś ptaszysko narobiło na kufer. Pod domem przy próbie zejścia z moto zwirował mi świat ale opanowałem pion i Jelonek też a o moim zadku z gigantycznym mrowiskiem nawet nie wspomnę. Na drodze pod koniec miałem już zwidy i widziałem rzeczy, których nie było, a najgorsze, że z tego zimna skurczyły mi się orzeszki ;). Jak dojdę do siebie to się odezwę.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2009, 09:41 przez Luca, łącznie zmieniany 2 razy
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: scOti dodano: 03 maja 2009, 23:03

noo widze sie udalo, szkoda ze nie dalo rady dojechac ;/

ale cieszy mnie fakt ze jednolicie macie takie same opinie!
scOti

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe