autor: Bayer83 dodano: 21 lut 2015, 00:33
Młody ! Powiem tak, dla mnie i 99% ludzi z KCM-u motocykle to coś więcej niż bezduszne maszynki, "motocykl" to słowo używane raczej przez ludzi nie mających zbyt wiele wspólnego z " 2oo " ( 2oo - czytaj dwa kółka), i dla Twojej świadomości "motocykl" to : MOTOR, MOTONG, MOTÓR, a nasza pasja/choroba to MOTOCYKLIZM, ja mając 16 lat jeździłem Jawą 350 TS, nikt mi jej w prezencie nie dał i nikomu nie chwaliłem się(jak np. Frog) tym co potrafię bo po prostu kocham to co robię, po roku musiałem podnieść tłumiki, Ty pewnie nie wiesz po co i jak to się robiło, po to że standardowe rozwiązanie było dobre do spokojnej jazdy, wiesz ile wtedy znaczyła owiewka do Jawy?
fajnie że chcesz jeździć ale nie wypowiadaj się na tematy których sam dopiero się uczysz, bo twoja wypowiedź na temat słowa "motor" leciutko mnie zdenerwowała, ja sam tak mówię, za to na silnik NIKT NIE MÓWI "MOTOR"
I pamiętaj motocyklizm trzeba mieć w sobie, a później przeradza się w pasję, sens życia i w coś naprawdę ważnego beż czego nie możesz żyć
Nie obrażaj się za to co Ci teraz piszę ale nie mogłem przemilczeć, przykro mi
Wolność słowa - prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych.