Jako, że wszystkie moje plany kupna moto przeniosły się jednak na wiosnę (w tym roku udało mi się tylko ubrać), sporo ostatnio czytam i przeglądam.
Przy moim zamiłowaniu do chopperów i cruiserów o dziwo(!!!) wpadł mi w oko ten model. Moje zainteresowanie podsyciły tym bardziej opowieści i rozmowy z moim kolegą wożącym się tego typu motocyklem jednakże japońskiego pochodzenia. Wymieniłem nawet kilka maili z użytkownikiem takiego moto (http://mnich.jupe24.pl/), w których to właściciel go mocno pochwalił(nie licząc przypadłości nowych maszyn wynikających z niekompetencji podczas skręcania motocykli przez polskich dealerów jak na razie wymienia tylko olej(na liczniku prawie 7 tys.)).
Czy któryś z Was może miał już bliższą styczność z tym modelem (widziałem na forum opisy z jakichś targów, ale kończyły się głownie na wyglądzie i jakości wykonania) i może conieco napisać o tych doświadczeniach?
Nie mówię, że od razu będę go kupował (dalej jednak w głowie mi siedzi Jinlun 250), aczkolwiek poważnie zaczynam rozważać. Martwi mnie jednak kilka rzeczy... Przede wszystkim pojemność i co z tym się wiąże - moc. Konkretnie niepokoji mnie to że mógłbym mocno odstawać na wspólnych jazdach np z 250 i tym bardziej mocniejszymi sprzętami. Jak u Was wygląda wspólna jazda z tymi słabszymi motocyklami? Wiem, że może głupie pytanie, ale kto pyta nie błądzi