kalin20 pisze:sprawdź napęd, może coś z łańcuchem.
Silnik to raczej trwały jest ja mam już prawie 15 tys i wszystko ok, kompresja, zawory nie wytłuczone.
Łukasz pisze:zastanawiam się nad składem mieszanki ?
spag pisze:nie wiem czy to dobry temat ale napisze panowie i panie planuje zakupić motorek 250 na początek nie chce mocniejszego na 2 lata mi wystarczy ale nie wiem czy warto ... widzę obycie już macie wiec liczę na konkretną rade czy warto pakować się w rometa czy może wybrać jakąś inna markę bo już sam nie wiem ... dodam ze gotówki nie posiadam wiec myślę o ratach ...dlatego używki odpadają a moto za ponad 10tyś to za drogi interes dzisiaj divisiona można za 5 tyś zakupić wiec piszcie czy warto ?
Zaczynasz tak jak większość z nas
Na początek 250 moim zdaniem jest w sam raz. Jeżeli do tego masz choć odrobinę wiedzy technicznej, to z pewnością sobie z Chińskim sprzętem poradzisz.
Aby jednak zaoszczędzić trochę kasy proponuję poszukać jakąś używkę, którą często można wyrwać za ok 4 tysiaki.
spag pisze:Zaczynasz tak jak większość z nas
Na początek 250 moim zdaniem jest w sam raz. Jeżeli do tego masz choć odrobinę wiedzy technicznej, to z pewnością sobie z Chińskim sprzętem poradzisz.
Aby jednak zaoszczędzić trochę kasy proponuję poszukać jakąś używkę, którą często można wyrwać za ok 4 tysiaki.
można nawet za 3 tysiakiale ja nie posiadam tyle w gotówce
a kredytu nikt mi raczej nie da ... no dobrze ale skupmy się na tym czy warto... bo jak mam ciągle dokładać to wole nie kupować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość