farmi pisze:wachu pisze:te tylne gmole ważą może 1kg.to są rury cienkościenne
może się myle ale czy rura cienkościenna spełni swoje zadanie jako gmol? szczerze watpie prawde mówiąc,chyba że ma pełnić tylko funkcje ozdobna to ok pozatym jedna rzecz mi sie rzuciła w oczy,czy przez te dziurki od oczek w kufrach woda jakas aby się niebędzie lała?no chyba że tylko po suchym masz zamiar jeżdzić to ok
Luca pisze:Oparcie dla plecaczka wygląda na wygodne, ale przy tej wielkości to będzie potrzebne dodatkowe wzmocnienie, bo na oryginalnym mocowaniu nie wytrzyma. Może na dole pękać nawet od samych drgań.
wachu pisze:farmi pisze:wachu pisze:te tylne gmole ważą może 1kg.to są rury cienkościenne
może się myle ale czy rura cienkościenna spełni swoje zadanie jako gmol? szczerze watpie prawde mówiąc,chyba że ma pełnić tylko funkcje ozdobna to ok pozatym jedna rzecz mi sie rzuciła w oczy,czy przez te dziurki od oczek w kufrach woda jakas aby się niebędzie lała?no chyba że tylko po suchym masz zamiar jeżdzić to ok
te dziurki w kufrach to oczywiste są od spodu zabezpieczone przed wodą,a w deszczu nie planuje jeździć chyba że mnie złapie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości