Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Witam wszystkich Jest to moj pierwszy temat na tym forum. Czy jest ktos w posiadaniu szkicu gmoli do R150? Interesuja mnie wymiary +/5cm potrzebuje przez zime dorobic coś fajnego. Chciałbym dodatkowo dołożyc jeszcze w nich dodatkowe stopki na nogi bo te oryginalne sa nieco za blisko.. Szkic pod uchwyty na kufry lub sakwy też chetnie przyjme tego tez jeszcze nie mam;/
niby tak ale mam możliwosc wykonać takie gmole praktycznie nie wielkim kosztem materiał sie znajdzie a efekt chromu planuje pomalowac farba proszkową jakie tam jest fi zew. 25mm?
Witam;-) mam r150 te gmole mają fi 36 mm I jest problem by założyć spacerowki jest pełno na fi 25 do 28 a na 36 jak na lekarstwo brakuje swoją droga. To chętnie bym nabył gmole od r250.. I kolega ma rację stopki platformy są za blisko sam jeżdżę trzymając pięty na końcu stopki bo kolana bolą
witam po przerwie, gmole w dalszym ciagą nie zrobione ale zapadła decyzja any jednak zakupic oryginalne lub coś podobnego. Aby nie zakladać nowego tematu potrzebuje jeszcze porady jaka kupic owiewke. Jakos ta oryginalne ze sklepu ROMETA mi zbytnio nie podchodzi wiec pytanie czy taka wyższa o wym,Szer 48cm WYSOKOŚĆ 58cm uda sie zamontować? Czy może bedzie za duża http://allegro.pl/duza-szyba-choper-chopper-honda-yamaha-kawa-suzuki-i4219320437.html?
Masz podane wymiary, możesz sam sprawdzić. Z montażem nie będzie kłopotu, bo mocujesz to do kierownicy, a regulacje tam są. Pytanie tylko czy chcesz patrzeć przez szybę, czy nad. Wysokość jest podana, więc po prostu sprawdź miarką.