Chcieliście dużego Chinola? Macie!

Postautor: daro dodano: 31 paź 2008, 22:10

A bo się głupio sprzedałeś!:)Jakbyś napisał,że sorki chłopaki ale przeoczyłem wątek,to by wszyscy zrozumieli.A tak,to wychodzi na to,że w ogóle nie czytasz forum.A to mocno dziwne jak na użytkownika chińszczyzny,bo większość przekopuje forum w poszukiwaniu ciekawych informacji...
Awatar użytkownika
daro
Forumowicz

Motocykl: prawie Yamaha Virago 250:)

Postautor: Largo dodano: 31 paź 2008, 22:13

Tyle, że ja już przeszukuje forum w poszukiwaniu mnie interesujących informacji :D Wybieram program "selektywny" i szukam czegoś co może mi się przydać przy moim R250.
Teraz jak już mnie złapaliście to będę czytał trochę więcej ;p
Largo

Postautor: Leon7112 dodano: 31 paź 2008, 22:16

Largo pisze:Tyle, że ja już przeszukuje forum w poszukiwaniu mnie interesujących informacji :D Wybieram program "selektywny" i szukam czegoś co może mi się przydać przy moim R250.
Teraz jak już mnie złapaliście to będę czytał trochę więcej ;p

Wydaje mi się że swojego R250 masz już w jednym paluszku :))
Awatar użytkownika
Leon7112
Forumowicz

Motocykl: Hyosung ST-7, ZZR 600
Tel. kom.: 663914803

Postautor: daro dodano: 31 paź 2008, 22:39

Przecież wcale się nie czepiam.To była "miętka" i delikatna uwaga.Nikt z nas nie śledzi całego forum i jego zakamarków,bo nie wszystko nas interesuje.
Awatar użytkownika
daro
Forumowicz

Motocykl: prawie Yamaha Virago 250:)

Postautor: Largo dodano: 01 lis 2008, 01:26

No właśnie - nie wszystko nas interesuje :D Ja chcę wiedzieć jak najwięcej o moim R250, bo tak naprawdę to wiem, że bardzo mało o nim wiem :] Podglądając Jawosa, który ustawiał mi zbieżność kół, zawory czy gaźnik zobaczyłem o jak wielu rzeczach nie miałem pojęcia. Ale biorę pod uwagę, że tak naprawdę to mój pierwszy motocykl i mam go dopiero miesiąc, uważam, że nie jest tak źle ;) Na wszystko potrzeba czasu, a dzięki temu forum i ludziom takim jak Sławek rozpracuję tego Rometa :D
Largo

Poprzednia

Wróć do inne motocykle...