No kurdę!A jak to tak można nachlać się i jezdzic na moto?Jakby prawo zezwalało to ja bym chętnie przyleciał na swoim supercieniu,wypił kilka browców i "pofrunął" z powrotem.Jednak stracić lejce to nic fajnego więc nastawiamy się na (kulturalne) picie;)
A ten stolik to zarezerwowałeś w sekcji dla palących? Czy będę musiał biegać na zewnątrz zajarać? Te debilne ustawy antynikotynowe mnie po prostu dobijają.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Niestety ale mimo szczerych chęci dziś wieczorem mam cholernie przej.aną robotę przy domu(jestem w trakcie).Jakbym odmówił to by mnie stary i brat chyba powiesili za jaja.Liczyłem,że może uda się w miarę wcześnie skończyć i do was jeszcze dobiję.Jednak koniec będzie chyba około północy.Dowiedziałem się dziś w południe i nie miałem nic do gadania.Na pewno nie ściemniam ze względu na mecz jakby ktoś sobie może pomyślał.
Czyli jeśli można wiedzieć kto z chińskiej braci motocyklowej był na spotkaniu? Cjt7,Lefthandy,Tls na pewno.Czy ktoś jeszcze?Bardzo żałuję,że mnie nie było:( Jakby co to dawajcie znać o spędach.