close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Buffalo bt125

Buffalo bt125

Postautor: anaxor dodano: 24 wrz 2011, 21:57

Witam serdecznie. Mam pytania dotyczące motocykla Buffalo bt125 z 2007 roku. Jeździł/jeździ ktoś tym motocyklem? Jak się on spisuje?
I jak jest z częściami do tego motocykla? Mam okazję zakupić taki za 800zł (po znajomości). Jest on z zewnątrz lekko uszkodzony (kierunki, tarcza od obrotomierza, jakieś zadrapania ...).
Jeśli chodzi o silnik, jutro dopytam i przyjrzę się dokładniej. Ma przejechane 16tys km - sporo. Wiem, że nie dbano zbytnio o niego, co poniekąd widać. Mam znajomego mechanika, więc jeśli chodzi o grzebanie w nim, to trochę ja, trochę znajomy i jakoś może doprowadziłoby się go do w miarę dobrego stanu. Jak jest z wytrzymałością silników w tego typy motocyklach, przy spokojnej jeździe - bez piłowania?

Jak na razie z mojej strony to byłoby tyle.
Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która tym jeździła.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
anaxor
Forumowicz

Motocykl: buffalo bt-125

Buffalo bt125

Postautor: DaJan dodano: 24 wrz 2011, 22:43

Szacun.....piszesz-Jak na razie z mojej strony było by tyle.....hmmmm...jakoś nie zauwazyłem Cie w przywitalni...- :motor: -pozdro
Największym przeciwnikiem marzeń jest portfel.
Awatar użytkownika
DaJan
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser 250V-Romet R150
Tel. kom.: 511429521
Komunikator: 5789859

Wróć do Inne motocykle