Sprawa wygląda tak że posiadam chińskiego cross'a z 2005r o pojemności 200cc. Jest to extreme, bynajmniej takie miał naklejki na plastikach. Przejechane ma nie dużo, zaledwie tyle że się silnik dobrze nie dotarł, ok 800km. Stoi już ze 2 lata i jest przewożony od mechanika do mechanika ale żaden jeszcze go nie naprawił. Problem polega na tym że po krótkiej przejażdżce zgasiłem normalnie motorek, następnego dnia chcąc odpalić już się nie dało. Zginęła iska, poszukiwania jej zaczęły się na świecy przez fajkę, przewód do fajki, cewkę, moduł, impulsator. Niby wszystko sprawdzone, moduły podmieniane i dalej nic.
Jest może ktoś taki kto posiada taki motorek żeby podjechać i sprawdzić te fabryczne cześć czy as dobre.
Ew może ktoś jest na tyle w temacie obeznany i wiedziałby jak to naprawić. Jeśli ktoś mieszka dalej od Radomia nie szkodzi, jeśli go naprawi zawiozę do domu, aby tylko znaleźć iskrę.
Myślałem nad wymianą całego układu zapłonowego ale dopasować komplet z allegro to tez ciężko będzie

http://www.zentrada.pl/web/main_login_l ... :prod:2171
Wyglądowo jest podobny do tego na zdjęciu.
P.S Juz wiem gdzie temat prawidłowo sie powinien znajdowac, więc proszę o przeniesienie.