Antyborki we wrześniu

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Antyborki we wrześniu

Postautor: abu dodano: 12 wrz 2008, 12:46

Kaskaderskie.
Awatar użytkownika
abu
Sympatyk

Motocykl: HONDA CRF 250L

Antyborki we wrześniu

Postautor: kacpero dodano: 12 wrz 2008, 21:06

Ano mam zajeb okrutny :gadula: to prawda.... Leon widział :] kończę trasę 27 kilka dni na browca aby dojść do siebie i jestem do dyspozycji :ganja: chłopaki gramy 14 w łasku o godz 14 na stadionie Centrum Sportu i Rekreacji oraz 15 w Zduńskiej Woli - stadion MOSiR ul Łaska. Zapraszam KCM :cwaniak: potem do 27 imprezki wokół Częstochowy i spox... jestem dla Klubu :chopper2:
PS Leon dzięki za odwiedziny, masz rodzinę tylko pozazdrościć..... do spotkania na trasie :chopper2:
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

Antyborki we wrześniu

Postautor: przemono dodano: 12 wrz 2008, 22:54

Witam mam propozycje zmiany spotkania w okolice Częstochowy ?
Awatar użytkownika
przemono
Sympatyk

Motocykl: ROMET R 150
Tel. kom.: 697010223

Antyborki we wrześniu

Postautor: scOti dodano: 12 wrz 2008, 23:11

a może jednak do borek ? tyle ze jakiś rozsądny termin
scOti

Antyborki we wrześniu

Postautor: kacpero dodano: 13 wrz 2008, 13:57

Chłopaki kurcze nie kombinujcie...termin dobry miejsce też :)) problemy mamy wszyscy... sztuka to umieć je rozwiązać :)) a najlepiej pękają bariery w gronie dobrych kumpli z KCM :)) Ja zrobię wszystko żeby być na imprezie, nie wiem w który dzień dojadę ale zrobię wszystko żeby być :P Poza tym Shipp nie pierdol głupot, po co Ci oficjalne upoważnienia... jesteś z powołania PREZESEM tego taboru :] więc walcz i podejmuj decyzje :-) ja pozostawiam sobie (z racji wygody) funkcję koordynatora. (to oficjalna nominacja na funkcję prezesa :)) )
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

Antyborki we wrześniu

Postautor: Jon 45 dodano: 13 wrz 2008, 14:30

Witam Kacpero widzę że będziesz w moim mieście myślę o Zduńskiej Woli może sie spotkamy , jak Cię rozpoznać ,
co do Borek to bardzo mi przykro ale mam uroczystość rodzinną i nie będę mógł być, pozdrawiam wszystkich czytających , zawsze szerokiej drogi
Awatar użytkownika
Jon 45
Forumowicz

Motocykl: Honda NT 650
Komunikator: 1510415

Antyborki we wrześniu

Postautor: LEFTHANDY dodano: 13 wrz 2008, 17:17

Te Wyrzyska mi odpowiadają i termin. Nie zmieniajcie już nic do cholery. Namiotu nie mam, ale wystarczy mi jakiś kawałek podłogi w korytarzu. byle by nie ciągnęło po nerach :)) dwie noce da radę wytrzymać. Ostatnio zrobiło się tak cholernie zimno, że nawet do sklepu nie chce mi się wychodzić. Mam nadzieję, że 26-28 przynajmniej nie będzie padało.

Nasz Prezes Shipp powiedział jasno: Wyrzyska 26-28 wresień. I tak ma pozostać.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2008, 17:35 przez LEFTHANDY, łącznie zmieniany 2 razy
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Antyborki we wrześniu

Postautor: andrzej dodano: 13 wrz 2008, 17:25

przemono pisze:Witam mam propozycje zmiany spotkania w okolice Częstochowy ?

Okolice Bydgoszczy pozostaną z tego względu, że każdy będzie miał podobną odległość do przejechania.

kacpero pisze:Chłopaki kurcze nie kombinujcie...termin dobry miejsce też :)) problemy mamy wszyscy... sztuka to umieć je rozwiązać :)) a najlepiej pękają bariery w gronie dobrych kumpli z KCM :)) Ja zrobię wszystko żeby być na imprezie, nie wiem w który dzień dojadę ale zrobię wszystko żeby być :P Poza tym Shipp nie pierdol głupot, po co Ci oficjalne upoważnienia... jesteś z powołania PREZESEM tego taboru :] więc walcz i podejmuj decyzje :-) ja pozostawiam sobie (z racji wygody) funkcję koordynatora. (to oficjalna nominacja na funkcję prezesa :)) )

Właśnie, nie kombinujcie.
Antyborki to antyborki.

Spotkanie klubowe z zajefajną atmosferą.
Już my wam to zagwarantujemy :rad: :tango:
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

Antyborki we wrześniu

Postautor: Grzeno dodano: 13 wrz 2008, 20:15

Andrzej :amam: :amam: :amam: ty nic nie gwarantuj bo znów będzie-katrin- :ugeek:
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

Antyborki we wrześniu

Postautor: LEFTHANDY dodano: 17 wrz 2008, 18:52

No i dupa blada. Niestety przepraszam Wszystkich nie będę mógł być na antyborkach 27-28 września bo w tych dniach mój brat wyprawia chcrzciny swojej córki.

Wiedziałem że coś będzie nie tak, bo zbyt gładko i bezproblemowo ustawiły mi się terminy w pracy. Akurat tak, że 27-28 miałbym wolny.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe