Mi najbardziej podobają się te... nie wiem jak to się właściwie nazywa, metalowe oprawy linek . Może pomyślę o tym przy kolejnych modyfikacjach swojej maszyny .
Te metalowe oprawy linek do złudzenia przypominają węża od słuchawki prysznicowej Ale nie wszyscy widzieli mechanizm podnoszenia moto na centala to jest wypas
ma fajnie rozwiązany stawianie moto na nóżkę centralną a mianowicie z chodzi z moto opuszcza ową nóżkę i z boku ma taki wihajster który się pompuje jak pompka nożna i nóżka się opuszcza do momentu aż moto uniesie się do góry super rozwiązanie dla mizernych lub kobiet lub jak masz moto na fula załadowane bagażami nie trzeba moto na siłę targać
Te metalowe oprawy linek do złudzenia przypominają węża od słuchawki prysznicowej Dobre masz oko Żołnierzu Zrobiłem je właśnie z węży do prysznica po wyciągnięciu gumowego węża z środka . Teraz wymienię jeszcze świece na irydowe oraz dołożę magnetyzery na przewód paliwa i powietrza I to będzie chyba wszystko na ten rok
Też myślałem o oplotach ale bardziej z wężyków hydraulicznych chociaż nie wiem czy średnica pozwoliła by aby końce linek przeszły,czy też trzeba by ciąć linke i zarabiać na nowo końcówki..
Też będzie OK. Ale będziesz musiał jakoś zabezpieczyć końcówki po obcięciu wężyka gdyż będą się rozplątywać. I może być problem ze średnicą. Wtyczki nie przejdą będzie trzeba rozbierać. Ale próbować trzeba.