a to już 5 tankowań do pełna na Rumunię a i jeszcze muszę zainwestować w namiot bo ten mój Bałtycki jak będzie padało popłynie razem ze mną
a to już 5 tankowań do pełna na Rumunię a i jeszcze muszę zainwestować w namiot bo ten mój Bałtycki jak będzie padało popłynie razem ze mną 
no patrz, i kto tu miętki jezdKaeM pisze:No nie gadaj Bartek że nie będziesz jeździł po Polsce do lipca z powodu wyjazdu do Rumunii.
Twardym trzeba być nie miętkim.
żołnierz pisze:.... ale taki wyjazd to kwota rzędu 350zła to już 5 tankowań do pełna na Rumunię....
dorplas pisze:no patrz, i kto tu miętki jezda sam na Rumunie nie jedzie a cwaniakuje

KaeM pisze:....więc mi tu proszę nie wygadywać od miętkich
hola hola mistrzu, takie terminy już od jakiegoś czasu są ustalane a po drugie jechaliśmy razem i nie miałeś nic przeciwko co do terminu jak byliśmy na Bałtyku to poruszaliśmy temat następnej wyprawy, po trzecie czerwiec, lipiec to chyba najcieplejsze miesiące w rokuKaeM pisze:Na Rumunię nie jadę bo termin ustaliliście taki co mi nie pasuje -
Luca pisze:........ bo w sezonie jedzie się w korku. Pełno autokarów, kamperów itp![]()
margier pisze:Witam
...teraz jest tylko RoadStar XV1700. ...
margier pisze:Witam
My z Lipska też mamy zamiar pojechać na kilka maszyn, może gdzieś się spotkamy, chętnie bym poznał ludzi z KCM-u. Mój 250V już zmienił właściciela poszedł właśnie gdzieś koło Częstochowy, pozostały tylko wspomnienia, teraz jest tylko RoadStar XV1700.
Pozdrawiam, Marek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości