tyle, że przed odjazdem trochę go poskręcałem (zabrałem ze sobą narzędzia darekdoc pisze:KPrzygotuj się również na częste naciąganie łańcucha bo chińskie motorki maja najtańsze i najgorsze napędy.
darekdoc pisze:Przygotuj się również na częste naciąganie łańcucha bo chińskie motorki maja najtańsze i najgorsze napędy.
darekdoc pisze:Luca a przypadkiem nie skracałeś go?Jak do tej pory zarówno u Lefthandego jak i tls-a rozciągały się jak guma od majtek,Tls to wogóle przy 4 tys.km przebiegu nie miał już możliwości naciągu.Coś mi tu chłopaki ściemniacie...
darekdoc pisze:Kurde dokładnie taki jak mój Keeway Supershadow!Doskonała cena!Będziesz Pan zadowolony:)Tylko czy aby wszystko dokręciłeś?Mi się wydawało,że mam poskręcany ale jednak to i owo się jeszcze poluzowało np.tylny błotnik.Na pewno masz kiepskie opony,więc uważaj na mokrej jezdni aby nie zaliczyć dzwona albo wywrotki.Dobrze również oddać do jakiegoś serwisu motocyklowego na porządny przegląd z regulacjami wszystkiego co się da.Przygotuj się również na częste naciąganie łańcucha bo chińskie motorki maja najtańsze i najgorsze napędy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość