close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Inca Tribe 125 4T

Inca Tribe 125 4T

Postautor: czajabuza dodano: 06 maja 2010, 22:30

Witam posiadaczy inca tribe i nie tylko.Moze ktos wie do czego sluza dwie zatkane przezroczyste rurki kolo silnika i czy maja tak zostac(u mnie w jednej z nich zbiera sie woda i pachnie bezyna?)dzieki za jakie kolwiek info i szerokosci.
czajabuza

Inca Tribe 125 4T

Postautor: zaratustra dodano: 07 maja 2010, 18:48

Z ujawnionych posiadaczy to jestem chyba tylko ja. Mam nadzieje, że inni zaczną dołączać. Było na necie forum inca, ale z dnia na dzień po prostu zniknęło bez wytłumaczenia.
A co do Twojego pytania... to nie mam zielonego pojęcia :) Zapytam w serwisie i dam znać.
Awatar użytkownika
zaratustra
Forumowicz

Motocykl: Yamaha XJ 600 Diversion

Inca Tribe 125 4T

Postautor: Zbigniew dodano: 07 maja 2010, 21:49

A nie jest to przypadkiem wężyk od aku , tylko skąd benzyna .
Pozdrawiam
Zbyszek
Zbigniew
Klubowicz

Motocykl: Lifan LF250
Tel. kom.: 604643449

Inca Tribe 125 4T

Postautor: Kris dodano: 13 maja 2010, 22:04

Tego silnika nie znam, ale w gażnikach od 125 i 150 w dolnej części komory gaźnika jest mały króciec, na który założony jest wężyk igielitowy. Po rozłożeniu gażnika okazuje się, że wewnątrz jest z tym krućcem połączona rurka miedziana - podejrzewam, że prawdopodobnie, gdy w gażniku - komorze jest zbyt dużo paliwa, to właśnie tą rurką wydostaje się na zewnątrz.
Awatar użytkownika
Kris
Sympatyk

Motocykl: Zipp Raven
Tel. kom.: 501963905

Poprzednia

Wróć do Inne motocykle