darekdoc pisze:Tak się składa,że mam bardzo podobne moto ale innej firmy bo Keewaya Supershadowa.Motor chyba jakościowo lepiej wykonany niż Magnus ale o osiągach takich samych.Jest to kopia Yamahy Virago 250 a co za tym idzie są to motocykle dla ludzi niewysokich,początkujących motocyklistów albo dla kobiet.Ja ze swoim wzrostem (175)czuję sie na nim bardzo dobrze.Jednak jeśli masz 185 cm.to raczej odradzam.Jakbyś zobaczył na żywo ten motorek to byś wiedział o czym mówię.Jest on na prawdę nieduży i ze swoim wzrostem mógłbyś poczuć się na nim jak na motorynce.Osiągi są takie jakby wypadało na 250 v a więc można całkiem dynamicznie wystartować spod świateł ale v-max nie powala na kolana.Tak do 120-125 rozpędza sie bezproblemowo.Na więcej już trzeba poczekać.Można jechać 80-100km/h w trasie ale czuć,że są to już dość wysokie obroty dla tego małego silniczka.Najsympatyczniej pyrka się tym 60-70 km/h.Wtedy silniczek mruczy sobie na niskich obrotach.Zresztą wystawiłem swój na allegro bo chcę sprzedać i kupić sobie dużo większej pojemności moto.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości