Nowe miejsce cyklicznych spotkań KCM w centrum Polski?

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: Shipp dodano: 02 wrz 2009, 11:14

Luca pisze:
majkelpl pisze:moze jednak tam ?? :oklasky:

Osobiście jestem jak najbardziej za ale potrzebujemy dobrego organizatora z tamtej okolicy, który zajmie się rezerwacją i jakimiś podstawowymi przygotowaniami bo Shippowi na odległość będzie znacznie trudniej.

Borki czy inna lokalizacja... Mnie to dynda gdzie, byle by coś było. Kto był w Gródku może sobie wyobrazic jak jest w Borkach, bo jest bardzo podobnie, tylko ceny za to samo minimum x 2. No i proszę pamiętac o podstawowej zasadzie: dajesz pomysł na lokalizację, licz się z tym, że będziesz organizatorem! Czy Shippowi będzie trudniej czy łatwiej, nie istotne bo Shipp się tym nie zajmie. Jeśli chcecie aby Shipp zajmował się przygotowaniem spotkania, liczcie się z tym że będzie to Gródek, jeśli chcecie gdzie indziej, zapomnijcie o Shippie, chyba że w okolicy mojego miejsca zamieszkania.
No to byśmy mieli pierwszą propozycję:
- miejsce - Borki
- organizator - Majkelpl
- kiedy? na to pytanie trzeba zebrac opinie jak większości pasuje termin i niech Majkel jedzie i rezerwuje odpowiednią ilośc miejsc. :cwaniak:
Nic prostrzego :))
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Luca dodano: 02 wrz 2009, 11:32

Shipp pisze: zapomnijcie o Shippie, chyba że w okolicy mojego miejsca zamieszkania.

No i o to właśnie chodzi by organizator był na miejscu bo na odległość to sobie można tylko podzwonić. :swir:
P.S.
Nie ma innego wyjścia Shipp, musisz się przeprowadzić z rodziną w okolice Borek :rotfl:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Shipp dodano: 02 wrz 2009, 11:45

Luca pisze:Nie ma innego wyjścia Shipp, musisz się przeprowadzić z rodziną w okolice Borek :rotfl:

OK, tylko jako początkujący właściciel ośrodka na dorobku nie będę najtańszy. Nie stac będzie KCMu na taki luksus... :rotfl:
Na marginesie, ja nie mam problemu z dojazdem, to może niech ci co narzekają że daleko przeprowadzą się na Kujawy... :rotfl:
Shipp
Forumowicz

Postautor: Shipp dodano: 02 wrz 2009, 12:25

Widzisz jakie to proste!
Coś mi się z cenami nie zgadza... W czerwcu płaciłem za zwykły domek /daleko mu do standardu domków w Gródku i bez kuchni/ za 2 noce 4 osoby - 260 zł /było przed sezonem.
Shipp
Forumowicz

Postautor: Shipp dodano: 02 wrz 2009, 12:42

majkelpl pisze:CENNIK
POKÓJ 2-OSOB. 120,00 zł/DOBĘ
- ZAJĘTY PRZEZ 1-OSOBĘ 100,00 zł/DOBĘ
APARTAMENT W PAWILONIE I 200,00 zł/DOBĘ
APARTAMENT W PAWILONIE III 180,00 zł/DOBĘ

Cennik cennikiem a i tak nie zmienia to faktu, że chwilę przed przyjazdem zmieniono /podwyższono/ nam ceny. Zapłaciłem tyle ile zapłaciłem i cytowanie cennika nie zmieni tego co było.
Shipp
Forumowicz

Postautor: Shipp dodano: 02 wrz 2009, 13:44

majkelpl pisze:Ty, no ale trzeba opierac sie na cenniku i jak sie rezerwuje miejsca to ludziom podaje sie cene z cennika osrodka :wrr:
Przeciez nie moze nam ktos na miejscu powiedziec sorry bardzo, ale trzeba doplacic :klotnia:
Zreszta Borki maja co roku "naloty" motocyklowe i raczej takich numerow nie robia _bezradny

ROBIĄ! Była cena ustalona wcześniej a po przyjeździe okazało się że sorry, ale po dychu od łba będzie więcej. Takie postawienie ludzi pod ścianą, ale co? Obrazic się o 10 zł i wracac kilkaset kilosów do domu? Wydarli z kieszeni więcej niż było ustalone, przerabiałem ten numer i wiem co piszę. :mur: :wrr:
Shipp
Forumowicz

Postautor: skopi dodano: 02 wrz 2009, 14:16

60 zł za osobe to już przegięcia - nad morzem w sezonie placę 30 zł :rotfl: :lanie:
Awatar użytkownika
skopi
Forumowicz

Motocykl: Fastran FR250-3
Tel. kom.: 792108065

Postautor: skopi dodano: 02 wrz 2009, 14:59

normalne? naciąganie na dodatkowa kasę/ maiłbym takich ludzi gdzieś . nauczyli się kombinować . a że parę razy się im udało więc niby mają przyzwolenie
Awatar użytkownika
skopi
Forumowicz

Motocykl: Fastran FR250-3
Tel. kom.: 792108065

Postautor: Dobry dodano: 02 wrz 2009, 15:14

http://www.przystan.tm.pl/noclegi-tomaszow.html .Powiem tak ten ośrodek znajduje się ok.7 km od Zalewu Sulejowskiego i jakieś 10 km od miejscowości Spała gdzie znajduję się CENTRALNY OŚRODEK SPORTU.Miejsce fajne z wyodrębnionym miejscem na duże ognisko i moto też by było gdzie zostawić.Możliwość zorganizowania spływu kajakowego jak też zabawy w barze WODNIK jakieś 100m od domków.Dzwoniłem dzisiaj tam do tego ośrodka i pani powiedziała mi że nie ma zarezerwowanych terminów na przyszły i jest wstanie zakwaterować ok 90 osób w domkach.Cena oczywiście do dogadania jeżeli będzie ustalony termin i zagłosujecie na Przystań wtedy szczegóły się omówi ale ważniejsze że taniej będzie niż na Borkach. PODDAJĘ ,,PRZYSTAŃ,, POD GŁOSOWANIE
Obrazek
Awatar użytkownika
Dobry
Sympatyk

Motocykl: RoV250/XJ900/CBR1000F/Varadero
Tel. kom.: 505381119

Postautor: Luca dodano: 02 wrz 2009, 15:50

żołnierz pisze: ,,PRZYSTAŃ,, POD GŁOSOWANIE

Mi się podoba :)
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe