Byłem, widziałem, polecam...

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: mlynaszz dodano: 05 kwie 2009, 22:13

Wszyscy gdzieś jeździmy, często pstrykamy fotki, zakładam więc ten temat byśmy mogli dzielić się wrażeniami z tych wyjazdów z innymi. Pokazujmy innym miejsca, które odwiedzamy na 2 oo, może te informacje komuś się przydadzą, przy planowaniu kolejnego wypadu motocyklowego :)) Albo zwyczajnie jeśli chcemy pochwalić się fotkami z wyprawy wklejajmy linki do nich tutaj.

Wczoraj ponad 20 stopni ciepła, a dziś ledwo 10, nie przeszkodziło to jednak w odpaleniu maszyny i odwiedzeniu dwóch blisko siebie położonych miast: Chełmna i Świecia nad Wisłą. Chełmno znane z wielu doskonale zachowanych baaardzo starych zabytków oraz muru obronnego okalającego prawie całe miasto, Świecie z zamku krzyżackiego (i jeszcze ze szpitala dla :swir: , ale tego nie radzę odwiedzać :)) )

Poniżej link do kilku fotek z wycieczki:

http://picasaweb.google.pl/Mlynaszz/CheMnoSwiecie?authkey=Gv1sRgCPXXoImT8u2r9AE&feat=directlink
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: senekkorzenna dodano: 05 kwie 2009, 22:23

Polska jest taka piękna i żeby wszyscy to zrozumieli to może by nam się żyło lepiej.
Gratuluję pasji tak wspaniałych zdjęć. :oklasky:

--
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2009, 22:27 przez senekkorzenna, łącznie zmieniany 2 razy
senekkorzenna

Postautor: scOti dodano: 05 kwie 2009, 22:25

fajnie fajnie, mi sie fotka 19 najbardziej podoba:)

polecam Wam interkom do kaskow :) jazda bedzie jeszcze bardziej przyjemna hehe
scOti

Postautor: JARD' dodano: 09 kwie 2009, 06:43

mlynaszz pisze:Pokazujmy innym miejsca, które odwiedzamy na 2 oo, może te informacje komuś się przydadzą, przy planowaniu kolejnego wypadu motocyklowego

Podoba mi się ten pomysł. Twoje fotki są fajne. Zachęcają do odwiedzin w Świeciu.

senekkorzenna pisze:Polska jest taka piękna i żeby wszyscy to zrozumieli to może by nam się żyło lepiej.

Święte słowa. W Polsce Jest tyle pięknych miejsc, że warto się nimi chwalić, a motorkiem można dotrzeć prawie wszędzie.

Jak tylko zmontuję, to też pokażę obrazki z okolicy.
Awatar użytkownika
JARD'
Forumowicz

Motocykl: Cień

Postautor: daro dodano: 09 kwie 2009, 13:43

Dzięki za fotki i namiar na kolejne fajne miejsca. Coraz więcej tych miejsc na mojej liscie. Polska jest piękna i idealna do turystyki na naszych motorkach :)
Awatar użytkownika
daro
Forumowicz

Motocykl: prawie Yamaha Virago 250:)

Postautor: mlynaszz dodano: 30 sie 2009, 23:07

Wreszcie mieliśmy wspólnie z Magdą wolny weekend :_hura" więc trzeba go było jakoś porządnie motocyklowo wykorzystać. W głowie zrodziła się myśl :eureka: której wynikiem była wycieczka nazwana WWW (nie mylić z WWS ;) ) czyli Weekend W Wielkopolsce. Trasa wiodła: Bydgoszcz - Gołuchów - Kalisz - Kórnik - Rogalin - Bydgoszcz. W sumie około 460 km. Tym, którzy nie byli i nie widzieli polecam.
Foty do obejrzenie jak zwykle tutaj: http://picasaweb.google.pl/Mlynaszz/WWWCzyliWeekendWWielkopolsce?feat=directlink

Przy okazji, wyliczyłem spalanie i wyszło mi 4,7 litra :_hura" :_hura" :_hura" Jazda spokojna, max 130 i spory kawałek w deszczu, więc wolniej.
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Postautor: Shipp dodano: 31 sie 2009, 00:03

Muszę przyznac, że jak na zwykłą weekendową przejażdżkę to jestem pod wrażeniem! Wielkie brawa za pomysł i wykonanie! :oklasky:
Sesja zdjęciowa rewelacyjna! Muszę się z Wami kiedyś umówic na taki wypadzik!
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Luca dodano: 31 sie 2009, 10:49

mlynaszz pisze: Trasa wiodła: Bydgoszcz - Gołuchów - Kalisz - Kórnik - Rogalin - Bydgoszcz.

Przelatywałem niedaleko po drodze do Szczecina. W Kórniku pod zamkiem chcieli 10zł za 1h parkowania :D
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Leon7112 dodano: 31 sie 2009, 20:42

mlynaszz pisze:Wreszcie mieliśmy wspólnie z Magdą wolny weekend :_hura" więc trzeba go było jakoś porządnie motocyklowo wykorzystać. W głowie zrodziła się myśl :eureka: której wynikiem była wycieczka nazwana WWW (nie mylić z WWS ;) ) czyli Weekend W Wielkopolsce. Trasa wiodła: Bydgoszcz - Gołuchów - Kalisz - Kórnik - Rogalin - Bydgoszcz. W sumie około 460 km. Tym, którzy nie byli i nie widzieli polecam.
Foty do obejrzenie jak zwykle tutaj: http://picasaweb.google.pl/Mlynaszz/WWWCzyliWeekendWWielkopolsce?feat=directlink

Przy okazji, wyliczyłem spalanie i wyszło mi 4,7 litra :_hura" :_hura" :_hura" Jazda spokojna, max 130 i spory kawałek w deszczu, więc wolniej.

No nie, byłeś nie daleko mnie i nie wpadłeś :lanie: z Gołuchowa do mnie miałeś ok 60km.
Awatar użytkownika
Leon7112
Forumowicz

Motocykl: Hyosung ST-7, ZZR 600
Tel. kom.: 663914803

Postautor: mlynaszz dodano: 01 wrz 2009, 00:15

Shipp pisze:Muszę się z Wami kiedyś umówic na taki wypadzik!

Jesteśmy jak najbardziej ZA :D choć to pewnie już w przyszłym sezonie.

Leon7112 pisze:No nie, byłeś nie daleko mnie i nie wpadłeś :lanie: z Gołuchowa do mnie miałeś ok 60km.

Hmmm....wybacz, ale to z założenia miał być weekend tylko we dwoje :D pierwszy taki od chyba 9 lat

Luca pisze:Przelatywałem niedaleko po drodze do Szczecina. W Kórniku pod zamkiem chcieli 10zł za 1h parkowania :D

He! A nam udało się wślizgnąć motongiem pod sam zamek i nic nie zapłacić :_hura" ale za to już na zamku (jednym i drugim też) skasowali równo za fotografowanie :/
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Następna

Wróć do Imprezy motocyklowe