Nowe miejsce cyklicznych spotkań KCM w centrum Polski?

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: dorplas dodano: 19 sie 2009, 23:35

nieźle się tu wyprawia, widzę że największe pretensje maja ludki co nawet na jednym(lub jednym) zlocie nie byli a ciskają się jak starzy wyjadacze, zero wdzięczności dla kierownika imprezy (Shipp) chłop organizuje coś z własnej woli a tu jeszcze na niego jazdy są, zorganizować imprezkę w innym miejscu gdzie inna osoba pewnie raz to wykona i na tym się zakończy, w Gródku już będzie trzecia tego typu impra i organizowana przez tą samą osobę i to z własnej woli, moje zdanie że decyzja "GDZIE" zależy od organizatora, Shipp próbował stworzyć stałe miejsce spotkań ale raczej nici z tego :kicha:

termin mi odpowiada 4-6.09 nawet jak będą 3 osoby
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

Postautor: dorplas dodano: 20 sie 2009, 00:33

Flar pisze:Znaczy się jak ktoś nie był na zlotach to nie ma prawa głosu ? To tak jak by powiedzieć że jak ktoś nie jeździ chińczykiem to nie powinien tu być

prawo głosu to może i ma, ale jest tu wielu na forum co tak piszą a na żadnej imprezce nie byli to w jakim celu ustawiają to i owo związane z imprezami? zacznij jeździć i się spotykać to wtedy pogadamy czy jesteś na tyle wiarygodny że "też możesz" nawet mimo kilometrów, a nie tylko pisać że nie mogę bo praca mnie trzyma a to czy klub się dzieli na równych czy równiejszych to są twoje słowa, widocznie jak tak myślisz ..... :/
----------------------------------------------------------------------------------
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Postautor: mlynaszz dodano: 20 sie 2009, 07:34

dorplas pisze:prawo głosu to może i ma, ale jest tu wielu na forum co tak piszą a na żadnej imprezce nie byli to w jakim celu ustawiają to i owo związane z imprezami? zacznij jeździć i się spotykać to wtedy pogadamy czy jesteś na tyle wiarygodny że "też możesz" nawet mimo kilometrów, a nie tylko pisać że nie mogę bo praca mnie trzyma a to czy klub się dzieli na równych czy równiejszych to są twoje słowa, widocznie jak tak myślisz ..... :/

Sławek, z tego co zauważyłem od czasu jak posiadł Kileja (całkiem niedawno) nawija kilometry solidnie, póki co lokalnie ze śląskimi chinersami, więc jego "wiarygodność" jest widoczna - takie jest moje zdanie.
Nasze forum potrzebuje ludzi, którzy chcą, potrafią dyskutować i wyrażać swoje opinie w pełnych zdaniach, a nie tylko potrafiących napisać w powitalni "hejka" i zadać kilka pytań, od których cierpną zęby :buttrock:

Bardzo was/nas wszystkich proszę o zaniechanie osobistych wycieczek i rzeczową dyskusje na poziomie. Sam się postaram również do tego poziomu dorównać (mam nadzieję, że w górę :cwaniak: )
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: Dobry dodano: 20 sie 2009, 07:53

jak już wcześniej napisałem jak ktoś chce to i tak przyjedzie ja do Zduńskiej miałem ponad 500 i wyjechałem o 3 rano żeby dotrzeć na czas i z wami się spotkać.Nie bronie tej lokalizacji bo dla mnie to pikuś(pan pikuś)gdzie się będą odbywały te zloty jak będę chciał przyjechać to po prostu wsiadam i jadę.Nie wiem może tylko ja mam taki zryty baniak na punkcie jazdy i nie wszyscy lubią klepać tyle km,ale co poradzę.A na Shippa nie ma co najeżdzać bo chłop się stara żeby to jakoś wyglądało i wychodzi z inicjatywą a wy go dołujecie.Jak ktoś taki mądry niech sam coś zorganizuję i zobaczy że to nie takie proste jak wygląda.POZDROWIONKA
Obrazek
Awatar użytkownika
Dobry
Sympatyk

Motocykl: RoV250/XJ900/CBR1000F/Varadero
Tel. kom.: 505381119

Postautor: Shipp dodano: 20 sie 2009, 12:11

nie obrażaj się jak panienka tylko po męsku napisz, gdzie i kiedy organizujesz zlot KCM? Podaj miesce, atrakcje jakie przygotujesz, daj pod dyskusję termin i do roboty! Powodzenia :))
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Dobry dodano: 20 sie 2009, 13:08

Spoko,NIE OBRAŻAJ SIĘ- nie jestem żaden WIELKI tylko stwierdzam fakt.Bo rzeczywiście robi się tak że osoby mało jeżdzące na zloty toczą ostrą dyskusję.Nie wiem po co chyba żeby mieli zloty pod domem żeby sie nie wysilać.Jak zorganizujesz spotkanie gdziekolwiek spoko na pewno przypędzę grzecznie i bez fochów.POZDROWIONKA
Obrazek
Awatar użytkownika
Dobry
Sympatyk

Motocykl: RoV250/XJ900/CBR1000F/Varadero
Tel. kom.: 505381119

Postautor: dorplas dodano: 20 sie 2009, 14:59

a kto broni tej lokalizacji czy ja twardo powiedziałem że ona ma tam być? jestem jak najbardziej za tylko znowu ten sam problem KTO?

żołnierz pisze:A na Shippa nie ma co najeżdzać bo chłop się stara żeby to jakoś wyglądało i wychodzi z inicjatywą a wy go dołujecie.Jak ktoś taki mądry niech sam coś zorganizuję i zobaczy że to nie takie proste jak wygląda.

no i właśnie próbuję to napisać ale bez zrozumienia :oklasky:
a wszyscy jak w mur :mur: piszą że jestem za tym żeby nie przenosić stałego spotkania, przykro mi z tego powodu :( że nie czytacie ze zrozumieniem, i na pewno będę na każdym spotkaniu(rozpoczęcie lub zakończenie) obojętnie gdzie to będzie i przez kogo organizowane
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Postautor: Shipp dodano: 20 sie 2009, 17:23

Nie większośc zadecyduje o miejscu zlotu a ten, kto się tym zajmie! Jeśli większośc zdecyduje że zlot będzie w Twojej miejscowości, to co, będziesz uszczęśliwiony jeśli akurat nie będziesz miał czasu na zajęcie się tym? Łatwo decyduje się za kogoś, trudniej za samego siebie. Chcesz kogoś obarczac zadaniem zorganizowania zlotu? Zrób to sam i nie zwalaj na nikogo. Prosty przykład: Jon ze Zduńskiej Woli - nie gadał tylko wziął i zorganizował. W tej demokracji są dwie strony medalu i nie wolno patrzec tylko na tę jedną, sobie wygodną.
Shipp
Forumowicz

Postautor: andrzej dodano: 20 sie 2009, 20:08

Dyskusja bez sensu.

Niech wypowiedzą się Ci co mogą zorganizować spotkanie od A do Z.

Póki co to tylko Shipp się tym zajmował.
Więc jeśli jest ktoś chętny do wyręczenia go w tym w zamian za NIC, niech się wypowie, a nie przekrzykujecie się jak przekupy z FM.
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

Postautor: Shipp dodano: 20 sie 2009, 22:01

Słowo "zlot" akurat w naszym przypadku odbiega od normy, z jaką to słowo się kojarzy. Jeśli chcemy prawdziwych zlotów, proszę bardzo - wprowadzamy obowiązkowe składki od każdego członka klubu i możemy rozmawiac o atrakcjach, napojach, kapelach itp.
Jaki problem zarezerwowac kilka domków? Żaden! Wystarczy zrobic rezerwację gdzie się chce, ale wcześniej zebrac od chętnych zaliczki, które należy wpłacic jako kaucję za tę rezerwację, określic dokładnie czego oczekujemy i dowiedziec się ile to kosztuje. Nieopodal Gródka forum DS robi zlot w tym samym czasie i po m.in. moich uwagach że drogo, udało się zejśc do kwoty 200 zł od osoby praktycznie za nic. W Gródku tego nie ma bo mało ale znam właścicielkę i ona tego nie wymaga, ale w innym miejscu na "pysk" nikt nikomu niczego nie zarezerwuje. Do Gródka przyjedziesz czy nie, nic nie tracisz, w innym miejscu zaliczka przepada. Już widzę krzyk tych co nie przyjechali i stracili kasę skoro już podniecają się co niektórzy chociaż rozmawiamy o hipotetycznej sytuacji.
Shipp
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe