Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Jest umnie maly zlocik macie link 7-9.08.2009 II Międzynarodowy Zlot Motocyklowy Moto Zauro Music, Bałtów k. Ostrowca Św. Organizator: Black Rider MC Poland, tel.: 0-517 456 218 - Kowal, http://www.motozauromusic.eu zapraszam chetnych
Ale impreza aż ci zazdroszcze Marccoja.Jedz tam i pokaż ze my tez istniejemy na swiecie,a jak bedziesz mógł to zrób pare fotek.Masz naprawde blisko rzut beretem
acha a ja mam napisane kcm moze sie niepomyla maikel niedenerwoj sie zawsze jest jakas zadyma ktos ma dokogo cos niech przeimuja sie ci co maja problem
Zloty w Bałtowie nie mają zbyt dobrej opinii ale nie byłem to się nie wypowiadam. Zawsze jest inaczej jak się jest z własną ekipą na takim zlocie, niż samemu. U mnie krucho z czasem i funduszami, to nie wiem czy uda mi się przyjechać choć dosyć jest blisko ode mnie.
Oczywiscie na zlocie spoko w sobote pierwszy dzieni posiedzielismy z marccoja spotkalismy moich znaiomuch pogadali pokrecili sie troszke .Wdrugi dzieni parada i zwiedzanie w ostatniei chwili dotarl lucjan ale spotkalismy sie na swietym krzyzu zwiedzanie kawa i takie tam pottem wybralismy sie na wycieczke ziemia swietokrzyska dlamnie bylo super tylko szkoda ze tylko 3 z kcm nas bylo . Dla informaci na zlocie niebylo zadym nikt niedostal i nikogo nierozjechalem ahhahahaahah
Zlot jak zlot,było troche maszyn,ogółem niebyło żle.Nie było żadnej zadymy.Najlepsza,była wycieczka zLUCJANEM. Można to jeszcze powturzyć,w większym gronie.