Gródek, zakończenie sezonu KCM 2009

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: Luca dodano: 05 sie 2009, 15:27

mario pisze:Ja mam za słąby sprzet aby udac sie na ten zlot.

Co masz za słabe? :wielkieoczy:
A co ma powiedzieć Mnich, który na Romecie 125 był na Gibraltarze i Nordkappie?
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: marccoja dodano: 05 sie 2009, 16:51

Mario. może się wybierzemy razem TY julkiem a ja romciem R-150 :x
POZDRAWIAM
marccoja
Klubowicz

Motocykl: romet r-150 cruiser-250
Tel. kom.: 506935165

Postautor: mario dodano: 05 sie 2009, 18:39

Dzieki kochani bo ten mój otong nie chce jechac wecej jak 60 wiec moge sie zubic w lusterkach.Chyba ze soie podepne linka pod jakas 1000 :_hura" :chopper2: A Markoja jestes sympatyczny facet i dzieki za pomoc w towarzyszeniu.A czy pojade to sie jeszcze okaze.
Awatar użytkownika
mario
Forumowicz

Motocykl: Jinlun150
Tel. kom.: 606453468

Postautor: Luca dodano: 06 sie 2009, 08:15

mario pisze:Dzieki kochani bo ten mój otong nie chce jechac wecej jak 60 .

To coś masz nie tak do 100km/h powinien się dać rozpędzić. Trzeba go wyregulować i możesz jeszcze zmienić przednią zębatkę na większą.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: jacek dodano: 06 sie 2009, 11:21

mario słuchaj rad i reguluj zmieniaj zębatki co kolwiek rób bo nie widze innej opcji jak gródek ja też do tego musiałem dojżeć iiiii jade tylko musimy sklecić grupe

-- Dzisiaj, 10:24 --

a radzionków to gdzieś po trasie katowice-gródek?
jacek

Postautor: mlynaszz dodano: 06 sie 2009, 11:35

mario pisze:Przepraszam jezeli kogos uraziłem swoja nie wiedza.Patrzac na mape znalazłęm 10 Gródków,wiec chciałęm rozwiac watpliwosci.

Nikogo nie uraziłeś :piwa: Zapewne teraz wiesz juz więcej, a na pewno wiesz jak używać forumowej wyszukiwarki :D
Masz ponad miesiąc na przyszykowanie motonga i przybywaj, by się po raz kolejny przekonać, że KCM to zgrana i szanująca się wzajemnie (póki co i oby jak najdłużej) ekipa. A drobne docinki i uwagi zawsze były, są i będą normalną składową forumowego życia :))
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: Jachu dodano: 06 sie 2009, 14:46

mlynaszz pisze:
mario pisze:Przepraszam jezeli kogos uraziłem swoja nie wiedza.Patrzac na mape znalazłęm 10 Gródków,wiec chciałęm rozwiac watpliwosci.

Nikogo nie uraziłeś :piwa: Zapewne teraz wiesz juz więcej, a na pewno wiesz jak używać forumowej wyszukiwarki :D
Masz ponad miesiąc na przyszykowanie motonga i przybywaj, by się po raz kolejny przekonać, że KCM to zgrana i szanująca się wzajemnie (póki co i oby jak najdłużej) ekipa. A drobne docinki i uwagi zawsze były, są i będą normalną składową forumowego życia :))

To nie jest wina Mario że nie wie. Było ustalane że info posty mają być napisane tak by nie było żadnych wątpliwości gdzie i kiedy odbywa się impreza tzn. wchodze i wiem wszystko bo wszystko jest wpisane jasno i klarownie zaraz na początku. Tu tak nie ma. Wymaganie od nowych użytkowników żeby czytali cały ten spam jest niedorzeczne. Jak zakładam temat imprezy to wpisuje wszystkie dane zaraz na początku to chyba nie jest trudne (posty te miały być odnawiane jeżeli się coś zmieniało). Problem ten już był wałkowany (sam się nieżle kiedyś wqr... jak czegoś szukałem) ale widać każdy ma swoje racje i niektórzy leją na to bądz zapominają.
Jachu

Postautor: mlynaszz dodano: 06 sie 2009, 15:40

Hmmmm.... na różnych forach różne są praktyki. Często widać,że wątki są solidnie przetrzepywane przez modów i zostaje w nich niby sama esencja, choć wtedy czasem w ogóle trudno zakumać o co chodzi, czasem stare wątki lądują w jakimś archiwum i są do odnalezienia w sumie tylko za pomocą wyszukiwarki. Tutaj tego nie ma (póki co) choć może by się przydało zrobić wietrzenie (choćby naszego tu spamowania :D ) stąd pewnie czasami trudności ze znalezieniem odpowiedniego tematu.

A wracając do tematu i kłopotów Mario z lokalizacją. Istnieje coś takiego jak przyklejenie tematu na stałe, mamy takie coś w technicznym dziale. Myślę, że przyklejenie wątku z mapką użytkowników oraz zaznaczoną lokalizacją Gródka Krajeńskiego (bo wygląda na to, że zostanie on stałym punktem początku i zakończenia sezonu)rozwiąże problem co i rusz pojawiających się oń pytań nowych zainteresowanych użytkowników.
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: tamik78 dodano: 14 sie 2009, 21:58

Pszczółka, do Przasnysza jeśli już :))
tamik78
Sympatyk

Motocykl: zielony

Postautor: LEFTHANDY dodano: 16 sie 2009, 22:24

Ja też się chyba w Gródku na jesieni nie zjawię.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe