beniamin82 pisze: autor: beniamin82 dnia: wczoraj, 19:40
Wstydzi się bo Japonię kupił.... Hehe...
Confident

. Nie pisałem specjalnie ,bo to jest mój No. First w forach ,a zakup się w tym nie plasował

. Niestety na np. forum V-stroma lansują ...

bmw , tragedia

. W pewne grudniowe popołudnie ,dopadła mnie chandra i wpadł mi taki

dziwny pomysł i kilka dni później go ziściłem . Motocykl tej marki chciałem już kupić przed naszym wyjazdem ,a raczej na wyjazd do Portugalii . Jednak wtedy żona moja kochana ,powiedziała ,że na przerośniętym skuterze nie pojedzie i kupiliśmy klasyka . Teraz ,gdy zobaczyła go w realu, niestety podtrzymuje swoją decyzję ,co mnie troszkę smuci ,bo właśnie chciałem się na nim ,z nią cieszyć z wycieczek dalszych ,bo na bliższe jest ciągle Shadow . Na tegoroczną Grecję wybieram się Rometem , bo to prawdziwy włóczykij . do nowego nabytku szukam teraz gmoli ,kufrów i całej reszty gadżetów ,z których poszerzenie stopki zamówił mi w Chinach ,zaprzyjaźniony confident

,tak że chiński akcent jest

. Co do samego motorka , to na razie na dotarciu ,piszą żeby do 800 ,nie przekraczać 5k ,ale to i tak jest 110 /h i uż ponad 400 zrobione . Pierwszy przegląd przy 1k i za prawie TYSIĄC

, tak że zobaczę ,czy nie wpadnę do worka ... "kupił JAPONIĘ i przestał jeździć " .
https://photos.app.goo.gl/8j1yhh3WHjftZUZA8