A może zlot w Zdunskiej Woli ?

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: Romeciarz dodano: 06 lip 2009, 06:49

tls pisze:ech.... :(

I rzeczywiście masz czego żałować :)) Było po prostu fantastycznie. Własnych emocji praktycznie nie sposób opisać i przelać w słowie pisanym (no chyba że by było się poetą :) Po trzykroć :_hura" :_hura" :_hura" I jeszcze raz DZIĘKI

-- Dzisiaj, 07:16 --

Przepraszam tu publicznie skopiego, że nie byliśmy u Ciebie :pliz: :pliz: . W drodze powrotnej podczas przerwy na :kawa: wykonałem telefon ale miałeś go wyłączonego. Stwierdziliśmy, że jak nie odbierasz i jesteś niedostępny to pewnie jesteś znów w szpitalu :( . Przed Bydgoszczą już na kujawskiej złapała nas ściana deszczu (nic nie było widać). Nawet kierowcy 4-kółek wymiękali i zjeżdżali na pobocze drogi. A my twardziele:pyr pyr powoli na :chopper: do przodu. A juz później to emocje wzięły górę i sprawdzenie połączeń telefonicznych odbyło się daleko za Bydgoszczą. PRZEPRASZAM za zaistniałą sytuację :pliz:
Aby zakręty były proste
Awatar użytkownika
Romeciarz
Klubowicz

Motocykl: R 250; Hyosung,R 1100 RT -były

Postautor: Luca dodano: 06 lip 2009, 08:57

No ja też dotarłem cało i sucho bo cały czas z Lucjanem goniliśmy chmury i czasem był pomoczony asfalcik ale na nas nie lało. Najwidoczniej po rozstaniu Lucjan dogonił swoją piekielną maszyną te chmury to go spompowało. W drodze powrotnej zwiedziliśmy sobie z Lucjanem zabytkową fabrykę gwoździ w Maleńcu powstałą za czasów Króla Stanisława Augusta Poniatowskiego i napędzaną kołami wodnymi.
W domku byłem koło czternastej z dwudniowym przebiegiem 608km i jeszcze udało mi się odprowadzić kawałek Lucjana po mało uczęszczanych krajobrazowych dróżkach ziemi świętokrzyskiej, no i wskoczyło jeszcze kilka km, dokładnie 688. :]
Co do zlotu to dla mnie osobiście powiem tak REWELACJA (spałem tylko 3h i to szkoda było tyle zmarnować na spanie).
Organizacja całej imprazy przez Jon-a na najwyższym poziomie, dopracowany do najdrobniejszych detali full wypas jednym słowem.
U Leona jak byliśmy na małej wizycie to mi szczęka opadła (chyba zastawili dom by to wszystko przygotować) obżarliśmy się jak proskiaki, że tak powiem i wszystko było pyszne a to głównie dzięki pracowitej żonce Leona, która przygotowywała to wszystko już od piątej rano, gdzie dzień wcześniej balowała na zlocie KCM :pliz: :oklasky:
Luc@ też przyszalał ze sprzetem i całą oprawą muzyczną , dał mi się nawet chwile pobawić (jak pamiętacie te zakłócenia w muzyce to wtedy byłem to ja :] )
A największe podziękowania należą się wszystkim uczestnikom, że Jan ma jeszcza gdzie mieszkać i imprezowanie z wami było zajefajne. moja żonka tylko ubolewa, że nie mogła być razem z nami.
Zlot w Zduńskiej Woli uznaje za udany (19 maszyn i 25 osób licząc dwóch sąsiadów Jana), szkoda, że to już po, teraz pozostaną tylko wspomnienia i kompromitujące zdjęcia a tych drugich to nie brakuje :D
Podpisano
Luca - skromny uczestnik zlotu KCM.

P.S.
Dla samego moczenia gatek w wodach termalnych Uniejowa warto było jechać a o całej reszcie nawet już nie wspomnę :buttrock: a i jeszcze jedno, bo tego jeszcze nie było na żadnym zlocie motocyklowym, każdy osobiście dostał flaszkę wiśniówki i to całkiem gratis (zasponsorowali ci co zastawili dom by nas ugościć).
Ta , wszystko fajnie, tylko kiedy ja to teraz odeśpie _bezradny
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Artur dodano: 06 lip 2009, 09:48

Witajcie
I ja sie melduję posłusznie że dotarłem. :) w prawdzie o 23.45 ale jestem.

Wszyscy już tyle słów podziękowania dla Janka przelaliście, że mi aż ich braknie.
W takim razie krótko.
Janku Dziękuję Było naprawde <git>, <super>, <cudownie>, <uroczo>
Leon i Ulciu tak bogatej kawy to ja jeszcze nie piłem Dziękuję
Miło mi było Was wszystkich poznać osobiście

W czasie drogi zlało mnie doszczętnie 2 razy , a o wodzie z pod kół samochodów to już nie wspomnę.
"Na szczęście szyba przyjęła ją godnie na swą klatę, ale nogi ... o ojoj"

Moja "Erka" godnie połknęła 1200km. Nie zawiodła. pomimo zgubionej gumy na podnóżku, ale odnalezionej :)
Awatar użytkownika
Artur
Klubowicz

Motocykl: URAL Ranger Yamal 2013
Tel. kom.: 502278629
Komunikator: 3762340 gg

Postautor: Luca dodano: 06 lip 2009, 10:17

majkelpl pisze:Kazdy, moja droga, kazdy kto ma kawalek kufra. :zalamka:
Przeciez to nic nie wazy i miejsca nie zajmuje a przydaje sie. :buttrock:
Nas tez wczoraj troszke zlalo, ale w normie :rotfl:

Ty mi się tu nawet nie pokazuj, mieć sto pare km z Warszawki i nie przyjechać do kumpli z KCM toż to normalnie nie do opisania.
Oj dłuuugo, bardzo dłuuugo będę ci wybaczał taką niesubardynację :ojoj: :lanie:
a Pszczółka jest The Best. :buttrock:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: Jachu dodano: 06 lip 2009, 10:39

Ja i Madzia też dotarliśmy szczęsliwie.
Ogromne podziękowania dla Jona za ogromny trud włożony w dogadzanie uczestnikom :oklasky: , świetnie bawaliśmy się - to był dla nas wielki łyk pozytywnej energi.
Dzieki dla Leonów za gościne i poczęstunek. Luk@ ty wodzireju nasz widziałeś co wszyscy przez Ciebie wyprawiali :rad:
:dobrarobota:
Teraz po udanej imrezie w doborowym towarzystwie :rad: aklimatyzujemy się do zwykłej rzeczywistości (ale uśmiechu z gęby nikt przez długi czas nam nie zetrze)

My dotarliśmy na sucho bez deszczu mając Nocków za nawigacje (polecam wszystkim, widać jak nawigują nawet przy ostrym słońcu i nie gubią satelit)
Jon jakbyś tam gdzieś przez przypadek wykopał w ogródku moje rękawiczki to powiedz im żeby poczekały na mnie.
Jachu

Postautor: skopi dodano: 06 lip 2009, 12:39

Romeciarz pisze:
tls pisze:ech.... :(

I rzeczywiście masz czego żałować :)) Było po prostu fantastycznie. Własnych emocji praktycznie nie sposób opisać i przelać w słowie pisanym (no chyba że by było się poetą :) Po trzykroć :_hura" :_hura" :_hura" I jeszcze raz DZIĘKI

-- Dzisiaj, 07:16 --

Przepraszam tu publicznie skopiego, że nie byliśmy u Ciebie :pliz: :pliz: . W drodze powrotnej podczas przerwy na :kawa: wykonałem telefon ale miałeś go wyłączonego. Stwierdziliśmy, że jak nie odbierasz i jesteś niedostępny to pewnie jesteś znów w szpitalu :( . Przed Bydgoszczą już na kujawskiej złapała nas ściana deszczu (nic nie było widać). Nawet kierowcy 4-kółek wymiękali i zjeżdżali na pobocze drogi. A my twardziele:pyr pyr powoli na :chopper: do przodu. A juz później to emocje wzięły górę i sprawdzenie połączeń telefonicznych odbyło się daleko za Bydgoszczą. PRZEPRASZAM za zaistniałą sytuację :pliz:

Nie ma sprawy- a najlepszy numer to taki ze chyba przejeżdżaliście obok mnie na Grunwaldzkiej -stalem na chodniku a (chyba to Wyscie waćpanowie byli) jak przelecialo koło mnirekilka motongów .Przyjdzie jeszcze pora aby sie spotkać. Najważniejsze że impreza się Wam udala , no cóż tylko załować ale wolałem nie ryzykowac a do tego ani pojeść ani popić- ech!! ale moze wreszcie w srode lub czwartek wsunę jakiś ciepły posilek bo mam dość wpierdzielania serków homo przez 8 dni.Moze na urlop pojade strzałą a żonka puszką to gdzieś podskoczę - tylko nie wiem jeszcze gdzie chce jechac.
Awatar użytkownika
skopi
Forumowicz

Motocykl: Fastran FR250-3
Tel. kom.: 792108065

Postautor: Luca dodano: 06 lip 2009, 12:42

Są już fotki w moim chomiku http://chomikuj.pl/Luca
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: Luca dodano: 06 lip 2009, 12:53

majkelpl pisze:
Luca pisze:Ty mi się tu nawet nie pokazuj, mieć sto pare km z Warszawki i nie przyjechać do kumpli z KCM toż to normalnie nie do opisania.

Jak sie ma dzieck z kilonii do odebrania w sobote o 17 to wszystkie plany biora w leb :mur:
Se, kurna, wymyslili pore na odbior pociech :wnerw:

Dzieciakami się nie zasłaniaj, zlot trwał od piątku do niedzieli. Bandziorek też miał odwieźć rodzinkę nad morze i dał rade przyjechać.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: Luca dodano: 06 lip 2009, 13:01

Powiedz tylko kiedy i już dzwonię do bandziorka :D
Ostatnio zmieniony 06 lip 2009, 14:05 przez Luca, łącznie zmieniany 2 razy
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: Romeciarz dodano: 06 lip 2009, 15:18

Lucjan pisze:jeszcze kruciótko a'propos podziękowań.
Pozwolę sobie w imieniu wszystkich goszczonych przez Jon 45, podziękować Jego wspaniałomyślnej ŻONIE za udostępnienie nieznanym sobie ludziom całego domostwa na ich (naszą) pastwę.Chociaż się nie spotkaliśmy,to wiemy,że to piękna i mądra kobieta.Wielkie ukłony od całej grupy :pliz: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Lucjan - dżentelmen w każdym calu. Zgadzam się z Tobą. Należą się podziękowania żonie Janka, oj należą :kwiatek: :kwiatek: a już lepiej cały bukiet :))
Aby zakręty były proste
Awatar użytkownika
Romeciarz
Klubowicz

Motocykl: R 250; Hyosung,R 1100 RT -były

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe