tls pisze:ech....
I rzeczywiście masz czego żałować
I jeszcze raz DZIĘKI-- Dzisiaj, 07:16 --
Przepraszam tu publicznie skopiego, że nie byliśmy u Ciebie
tls pisze:ech....
I jeszcze raz DZIĘKI
a i jeszcze jedno, bo tego jeszcze nie było na żadnym zlocie motocyklowym, każdy osobiście dostał flaszkę wiśniówki i to całkiem gratis (zasponsorowali ci co zastawili dom by nas ugościć).
majkelpl pisze:Kazdy, moja droga, kazdy kto ma kawalek kufra.![]()
Przeciez to nic nie wazy i miejsca nie zajmuje a przydaje sie.![]()
Nas tez wczoraj troszke zlalo, ale w normie

, świetnie bawaliśmy się - to był dla nas wielki łyk pozytywnej energi.
aklimatyzujemy się do zwykłej rzeczywistości (ale uśmiechu z gęby nikt przez długi czas nam nie zetrze)Romeciarz pisze:tls pisze:ech....
I rzeczywiście masz czego żałowaćByło po prostu fantastycznie. Własnych emocji praktycznie nie sposób opisać i przelać w słowie pisanym (no chyba że by było się poetą
Po trzykroć
![]()
![]()
I jeszcze raz DZIĘKI
-- Dzisiaj, 07:16 --
Przepraszam tu publicznie skopiego, że nie byliśmy u Ciebie![]()
. W drodze powrotnej podczas przerwy na
wykonałem telefon ale miałeś go wyłączonego. Stwierdziliśmy, że jak nie odbierasz i jesteś niedostępny to pewnie jesteś znów w szpitalu
. Przed Bydgoszczą już na kujawskiej złapała nas ściana deszczu (nic nie było widać). Nawet kierowcy 4-kółek wymiękali i zjeżdżali na pobocze drogi. A my twardziele:pyr pyr powoli na
do przodu. A juz później to emocje wzięły górę i sprawdzenie połączeń telefonicznych odbyło się daleko za Bydgoszczą. PRZEPRASZAM za zaistniałą sytuację
majkelpl pisze:Luca pisze:Ty mi się tu nawet nie pokazuj, mieć sto pare km z Warszawki i nie przyjechać do kumpli z KCM toż to normalnie nie do opisania.
Jak sie ma dzieck z kilonii do odebrania w sobote o 17 to wszystkie plany biora w leb![]()
Se, kurna, wymyslili pore na odbior pociech
Lucjan pisze:jeszcze kruciótko a'propos podziękowań.
Pozwolę sobie w imieniu wszystkich goszczonych przez Jon 45, podziękować Jego wspaniałomyślnej ŻONIE za udostępnienie nieznanym sobie ludziom całego domostwa na ich (naszą) pastwę.Chociaż się nie spotkaliśmy,to wiemy,że to piękna i mądra kobieta.Wielkie ukłony od całej grupy![]()
![]()
![]()
a już lepiej cały bukiet Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości