A wrazie czego dzwonić i zagubione owieczki pokierujemy na właściwe miejsce ----> "
" pozdro

" 
Jon 45 pisze:Wiadomość dla Lefthandy poczytaj wszystkie moje posty , wszystko tam umieściłem , do centrum Zduńskiej każdy trafi , jedziemy ul Kościelną na Widawę , mijamy park i skręcamy w prawo w ul Prostą , tam już będą tabliczki z drogowskazem , pozdrawiam wszystkich i czekam
tel podam na gg jak ktoś chce
Jon 45 pisze:Cześć koledzy ....Kto będzie mógł niech przyjedzie w piątek ,reszta musi dotrzeć w sobotę do 12 , myślę że wrócimy ok 18 z powrotem z wojaży , więc jak ktoś nie zdąży będzie musiał nas szukać . Ja gwarantuje na miejscu kawę, herbatę,piwo kiełbasę oraz żurek na niedziele rano , składka 20 zł od osoby nie będzie chyba wysoką oplata oczywiście Luk gwarantuje muzykę . Podaje dokładny adres do mnie Zduńska Wola Braterska 21 jak ktoś ma pytania to czekam i pozdrawiam .
Jon 45 pisze:Kasa oczywiście na miejscu , kto przyjedzie ten zapłaci , proszę napisać kto przyjedzie w piątek a kto w sobotę.
tel mogę podać na gg pozdrawiam i czekam .![]()

PSZCZÓŁKA pisze:Lefty, kwintesencjo gawędziarstwa.Pozdróweczka dla przedstawiciela MGS. Z pewności okoliczne piękności będą drżały na Twoj widok, tudzież mdlały
PSZCZÓŁKA pisze:(...)blue motong (...)
Jachu pisze:Musze sprostować (...) Lefty ma rudzielca
Wielki szacun 

Jon 45 pisze:Kto będzie mógł niech przyjedzie w piątek ,reszta musi dotrzeć w sobotę do 12 , myślę że wrócimy ok 18 z powrotem z wojaży .
.Artur_Koszalin_R-250 pisze:pogoda na nasz "zlocik" w Zduńskiel W.
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?mias ... F1ska+wola
Oj będzie ciepło, oj będzie gorąco![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości