Mi pali od 2,8 do 3,4 na 100km(zależy jak jade ). Bak ma podobno dokładną pojemność 9,5 litra więc wychodzi że Ci mało pali. Nie wiem ile jest tej rezerwy bo mam zwalony kranik (ustawiony cały czas na rezerwe) więc dla pewności zawsze tankuje co 250 km. Myślę że jadąc ekonomicznie można spokojnie 350 km przejechać. Jestem przyzwyczajony do wskaźnika paliwa i jego brak mnie strasznie wkurza
umnie terz pisze 9.5 litra wlalem dokladnie 9.1 i wachy jeszcze bylo sporo w baku tak jak mowilem wczesniei nawet rezerwy niewlaczylem a rezerwy pisze mam mieci 2,6 oile dobrze pamietam to rezerwa powinna starczyci na jakies 100km tak sobie kalkuluje ze do zbiornika wchodzi mi ponad 10 literkow a nawet podeirzewan ze to bedzie 12 litrow te instrukcje chyba sa standardowe do wszystkich chinoli
Oryginalny XV 250 też nie ma wskaźnika paliwa. Musisz chyba sobie coś do sztukować we własnym zakresie. Ciekawe czy Cruisery mają? Bo bak od Cruisera pasuje. Ma dokładnie takie same mocowania.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/