Wybieram sie na pokazy Góraszka 2009 6-7 czerwca

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: cejotka dodano: 06 cze 2009, 20:36

Luca pisze:No i twardziele pojechali :chopper2:
Miałem miłą wizytę Nocka i Jachu, po drodze do Góraszki wstąpili do mnie uzupełnić płyny. Prawie im się udało namówić mnie bym śmignął dalej razem z nimi :D no ale siła wyższa zadecydowała.
Gdzieś po drodze czakał już na nich Lucjan.
Niestety pogoda w Kielcach się teraz spaściła i leje ale mże do wieczora się jeszcze wypogodzi.

No i nadal jadą, ale ponoć są już niedaleko od nas, więc lada moment powinni być :_hura"
Lucjan się doczekał :] i teraz jeszcze z Pszczółką zmierzają do naszego domku :]
Awatar użytkownika
cejotka
Forumowicz

Motocykl: plecak

Postautor: Luca dodano: 07 cze 2009, 10:35

A Jachu to wypuściliście w samą ulewę i jechał całą noc w deszczu, twardziel jeden :D
Zamiast impreować z Cejotami to wolał nocne pioruny, grzmoty i wodę w butach :D
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: cejotka dodano: 07 cze 2009, 15:03

Luca pisze:A Jachu to wypuściliście w samą ulewę i jechał całą noc w deszczu, twardziel jeden :D
Zamiast impreować z Cejotami to wolał nocne pioruny, grzmoty i wodę w butach :D

Następnym razem mam nadzieję, że się przekona, że lepiej z cejotami spedzić czas niż z piorunami i deszczem :))
A pozostała trójka zrobiła nam naprawdę dużą frajdę przyjeżdżając do nas. Też mnie brzuszysko boli ze śmiechu :rotfl: chwilami faktycznie turlałam się ze śmiechu...
Panowie jakąś godzinkę temu udali sie każdy w swoją drogę :chopper2: Mam nadzieję, że już niedługo zameldują się z informacją, że szczęśliwie dotarli do domów :_hura"
Awatar użytkownika
cejotka
Forumowicz

Motocykl: plecak

Postautor: Dziadek dodano: 07 cze 2009, 17:26

Witam kolegow gdzie sie podziewaliscie tam dojechalismy z marcoja okolo 10 zadnych motagow niemoglismy znaisci szkoda ze sie niestyknelismy :mur:
Dziadek

Postautor: LEFTHANDY dodano: 07 cze 2009, 21:01

A Jachu dojechał cały? Dzwoniliście do niego?
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: Jachu dodano: 07 cze 2009, 23:50

Tia dojechałem
Ale wiecie wyszedłem dzisiaj z pod prysznica patrze w lustro a na dupie mam odcisk w kształcie serca -dokładnie odlew mojego siedzenia blubell :D
750km w prawie 1dzien bo mi dnia brakło.
Odradzam wszystkim jazde w deszczu i po ciemku. W Tomaszowie zlapał mnie grad, przeczekalem na stacji i ruszyłem dalej. Zaczął padać nagle a ja od razu przypomniałem sobie że Nocek w zwykłych okularach śmiga :) mysłałem że mi szybke rozwalił. Ale była cała. Acha jak się jedzie długo i nagle zauważasz jakieś rece przed sobą i zastanawiasz się co to jest to lepiej się zatrzymać dla upewnienia że to twoje ręce a nie sen :swir:
Jachu

Postautor: Luca dodano: 08 cze 2009, 10:55

Jachu pisze:...Acha jak się jedzie długo i nagle zauważasz jakieś rece przed sobą i zastanawiasz się co to jest to lepiej się zatrzymać dla upewnienia że to twoje ręce a nie sen :swir:

He he he... skąd ja to znam :rotfl: zwłaszcza jak nie daje się nimi już ruszać bo przymarzły do kierownicy :rotfl:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Poprzednia

Wróć do Imprezy motocyklowe