ZLOT w świętokrzyskim - Skarżysko Kamienna 29-31 maja.

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: Luca dodano: 25 maja 2009, 15:00

Jest zlocik a to dobry pretekst do spotkania chinersów, przynajmniej tych ze świętokrzyskiego i nie tylko :rad:
Ja pewnie tylko przyjadę w sobotę na paradę i konkursy ale jak ktoś się wybiera to chętnie się spotkam.
Link do info zlotowego http://www.hardcoreparty.roadrunnersmc.pl/
Pozdrawiam
Luca
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Shipp dodano: 25 maja 2009, 21:00

Do "jednoprocentowców" chcesz jechac..? :mur:
Wokół słychac narzekania, że zrywają naszywki i "brzydko" traktują innych, a sami "wspomagamy" swoją kasą za wjazd na ich imprezę... :ojoj:
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: LEFTHANDY dodano: 26 maja 2009, 01:02

Przyciął bym w świętokrzyskie bo mi się tam podoba. Ale Rude Bettie coś znowu niedomaga i czekam na przeglad.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: Shipp dodano: 26 maja 2009, 02:48

Lucjan pisze:Jeśli taka zła sława 1%-ów odstrasza,to może spotkanie przy kawie(?) w Busku Zdroju? Kto zna to miasto,bo ja jeszcze tam nie byłem.Ktoś jest zainteresowany w najbliższą niedzielę?śmiało się zgłaszać,bez krępacji. :))

Lucek, nie napisałem że odstrasza. Sam również bywam na zlotach firmowanych przez różne MC bo tak na prawdę 90% zlotów jest organizowanych przez Kluby MC i podporządkowanych pod Kongres. Chodzi o to, że zloty robione są po to, aby zdobywac fundusze na działalnośc Klubów MC, które w moich oczach mają coraz mniej wspólnego z propagowaniem czystego motocyklizmu a w zamian nafaszerowane są ideologią. Owszem, tego na zlocie nie zobaczysz, bo zapewniona jest rozrywka dla masowego odbiorcy w stylu igrzysk i chleba ale spróbuj kiedyś pogadac z "obszytymi bracmi" to zrozumiesz o co mi teraz kaman. Ostatnio słyszałem nawet taki tekst: ciesz się że jesteś ze mną, bo inaczej odwrócili by się do ciebie plecami i w ogóle w tobą nie rozmawiali. Świat MC to świat "braci równiejszych" a tacy jak my są im potrzebni do zdobywania kasy. Możesz tam jechac, pic, jeśc, bawic się ale boże broń wpierdalac się w inne tematy bo zlot zakończysz szybciej i inaczej niż sobie wyobrażasz.
A w nawiązaniu do jednego procenta... W Stanach to ma jakąś swoją historię i dotyczy obecnych gangów motocyklowych, zajmujących się zorganizowaną przestępczością z handlem bronią, narkotykami i zabójstwami włącznie. W Polsce to jest jedynie dziecinna próba poprawiania swojego ego na zasadzie "patrzcie, jaki jestem zły, twardy i w ogóle miszcz nad miszcze bo należę do Braci którzy niczego się nie boją więc bójcie się i mnie". :kicha:
Shipp
Forumowicz

Postautor: abu dodano: 26 maja 2009, 09:23

Tylko w dół i w dół. :foch:
Awatar użytkownika
abu
Sympatyk

Motocykl: HONDA CRF 250L

Postautor: Shipp dodano: 26 maja 2009, 09:23

A gdzież tam napadłem! Wyjaśniłem tylko, że są zloty i zloty. Niby podobne ale nie podobne. Ot i tyle. Po prostu znak 1% działa na mnie jak płachta na byka :kicha:
A z Luckiem na cokolwiek gotów jestem umówic się wszędzie i o każdej porze :piwa:

-- 26 Maj 2009, 09:26 --

cjt7 pisze: (..) trzeba jakiś termin na wspólne spotkanie się zaproponować w tych okolicach od Tomaszowa Mazowieckiego w dół...

I o jest słuszna kncepcja :buttrock:
Idąc tak w dół i w dół, w pewnym momencie możemy niepostrzeżenie dojśc do Dąbrowy Górniczej i ktoś na pewno ucieszy się z tego.. :_hura"
Shipp
Forumowicz

Postautor: Luca dodano: 26 maja 2009, 09:50

Shipp pisze:Do "jednoprocentowców" chcesz jechac..? :mur:
Wokół słychac narzekania, że zrywają naszywki i "brzydko" traktują innych, a sami "wspomagamy" swoją kasą za wjazd na ich imprezę... :ojoj:

Byłem tam już ze trzy razy i nawet na darmoche mnie wpuszczają na teran zlotu przed paradą. Mają wprawdzie wydzielony sektor dla siebie by im nikt z butami nie wchodził ale to w końcu ich impreza. Żadnej agresji, czy jakiejkolwiek niechęci nie spotkałem. Do tego pilnują by nie było burd i jest na prawdę odjazdowo zwłaszcza dla tych co lubują się w rokowej muzyce.
Jadę tylko zobaczyć motóry, przejechać się w paradzie i zobaczyć konkursy i pokaz stuntu a na spędzenie tam nocy się nie pisze bo to nie moje klimaty.
Jak dla mnie zlot na poziomie mimo, że nie brakuje tam różnego rodzaju indywiduum :]

-- Wto Maj 26, 2009 8:58 am --

Lucjan pisze:Jeśli taka zła sława 1%-ów odstrasza,to może spotkanie przy kawie(?) w Busku Zdroju? Kto zna to miasto,bo ja jeszcze tam nie byłem.Ktoś jest zainteresowany w najbliższą niedzielę?śmiało się zgłaszać,bez krępacji. :))

Pomysł dobry ale z wolną niedzielą mogę mieć problem więc na razie się nie wypowiem. W Busku panuje klimat sanatoryjny i nie ma tam zbyt wiele do roboty poza kawusią i wypoczynkiem.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: abu dodano: 26 maja 2009, 18:15

:uwaga: Przyjeżdżaj!!!
Awatar użytkownika
abu
Sympatyk

Postautor: abu dodano: 26 maja 2009, 22:35

W razie czego spytam szwagierki (3 km od Białegostaku) czy u niej na podwórk znajdzie się miejsce na kilka namiotów.
Awatar użytkownika
abu
Sympatyk

Postautor: Luca dodano: 27 maja 2009, 08:54

NOCEK pisze:Jak zaczyna się coś dziać to pogoda nam tu figle robi :swir: . W niedziele ma być ciut lepiej, ale .... zobaczymy.

Zawsze decyzje można podjąć w ostatniej chwili jak się sytuacja pogodowa wyklaruje. :piwa:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Następna

Wróć do Imprezy motocyklowe