close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Benyco BR 125 - usterki

Re: Benyco BR 125 - usterki

Postautor: BeBe dodano: 25 sie 2017, 17:54

Witam. Wczoraj testowałem obrotomierz bo mi przyszedł...i okazało się że nie działa dobrze :wnerw: możliwe że linka od napędu obrotomierza moze być za krótka o jakieś 5 cm i dlatego obrotomierz źle działa? Przy okazji sprawdziłem też prędkościomierz, bo myślałem że zawyża prędkość. Okazało się że działa bardzo dobrze i nie zawyża aż tak prędkości (tylko okolo 2-3 km/h), sprawdzałem GPS-em :jupi:
BeBe
Forumowicz

Motocykl: benyco br 125
Tel. kom.: 721840833

Re: Benyco BR 125 - usterki

Postautor: Piciu Mielona dodano: 05 sie 2023, 22:43

Z racji że zakupiłem Benyco BR 125 - odświeżam wątek. Ja mam co prawda wersję po lifice, ale już jest żarówka postojowa do wymiany...
Piciu Mielona
Forumowicz

Motocykl: Benyco BR125

Poprzednia

Wróć do Inne motocykle