a co do oleju to chyba ten motul jest bardzo przereklamowany Snajper pisze:No to młody pewnie przesiądzie się na dwa kółka, jak przekonał się że są szybsze![]()
jędrek pisze:a co do oleju to chyba ten motul jest bardzo przereklamowany
to.st pisze:Snajper pisze:No to młody pewnie przesiądzie się na dwa kółka, jak przekonał się że są szybsze![]()
On bardzo chceNawet nie przeszkadza mu to, że tylko 50ccm może ujeżdżać aktualnie
Na 125ccm może wskoczyć dopiero za 2 lata z małym haczkiem. No ale nie przeszkadzało mu to w ujeżdżaniu Junaka po kieleckim lesie.
to.st pisze:Od remontu "minęło" już ok 700 km. Junak działa bez zarzutu, nic się nie dzieje. Aktualnie ma zalany olej Gulf Syntrac 4T Superbike 10W50. Jeździ nieźle na nim.
W niedzielę wracaliśmy z Kielc. Młody jechał swoim Peugeotem, a ja junakiem. Wyjechaliśmy razem. Na miejscu w Rzeszowie młody był spóźniony o kwadrans
.Romka też zalewam orlen platinum i też uważam że jest lepiej jak na motulu,motul wlałem do Suzuki bo tam wchodzi 3l a w Częstochowie w jednej hurtowni z olejami banieczka motula 4 literki za 100 złociszyto.st pisze:jędrek pisze:a co do oleju to chyba ten motul jest bardzo przereklamowany
Nie wiem jak inni, ja do motula nie mam przekonania. KSL był zalany motulem, jeździł ale mi nie pasiło. Jak zalałem KSL'a orlenem platinum było duuużo lepiej.
Junaka też serwis po 300km zalał motulem i nijako było. Zalałem orlenowskiego Raidera 10W40 i było lepiej. Teraz na syntetyku Gulfa naprawdę dobrze jeździ. Ale to są tylko moje odczucia. Każdy ma swoje zdanie w "olejowym" temacie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości