beniamin82 pisze:Keeway strike jeszcze można znaleźć. Co do reszty to jak znajdę chwilę to coś napiszę. Ale dobrze gdyby ktoś inny jeszcze się wypowiedział. :-:
Happy_Rider pisze:Ja miałem Kymco Agility 50ccm, przejeździł u mnie 26 tys. km. Bez żadnych problemów. Rozwalone lusterko od ręki w serwisie. Kupujący zmierzył kompresje i nie pamiętam ile było, ale byli w szoku, że silnik w takim stanie przy takim przebiegu Nawet za bardzo się nie targowali.
Teraz w garażu stoi People S 125, ma moc podobną do tej co piszesz. Przyspiesza bardzo ładnie i 100 km/h poleci. Ja od 125 więcej nie wymagam. Z częściami jak pytałem, to nie to nie ma żadnych problemów.
Jeśli Pulsar jest podobnej jakości, a pewnie tak, to wg mnie dobry wybór.
. Raczej pomyśl o przelotowej 70-80 Km GPS bo z silnika 125 ccm nawet o mocy 11,8 kuca nie ma co liczyć na więcejErlus pisze: Rakiety żadnej nie potrzebuję , ale chciałbym, aby 130 kg motor, ciągnął 100 kilowego kloca, ze stała prędkością ok. 100 km/h GPS-owe, myślę że ten silnik Tayowski dał by radę, a boję się że Pulsarowski nie da, ale nie skreślam go.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości