Przyjechałem SKM-ką koło 11-stej, niestety pogoda była paskudna, nic ciekawego z rana się nie działo, a ja byłem już dość mokry więc wróciłem trochę po południu. I tak miałem szczęście że do jakiegoś czasopisma kobiecego dodawali akurat parasolkę

Kupiłem ten zestaw po czym gazetę oddałem sprzedawcy bo niby po co mi takie pismo. Parasol kiepski, w zasadzie jednorazówka, ale bez niego to bym siedział jutro
Z ciekawszych rzeczy była hamownia i pokaz ratownictwa. Chińczyka żadnego nie wypatrzyłem, za to trochę "ścigaczy". Dostałem trochę ulotek od firmy z Sopotu która sprzedaje między innymi motocykle Keeway'a oraz wziąłem ulotkę od firmy z Bednar niedaleko Poznania która prowadzi szkolenia z techniki jazdy motocyklem. Pewnie by się zdziwili jakbym na taki kurs przyjechał chińskim czoperkiem

Było również "stoisko" z ludźmi bodajże z forum posiadaczy Africa Twin, opowiadali o swoich wyprawach i puszczali prezentację. Piękne fotki, niesamowite krajobrazy.
Niestety zapomniałem zabrać ze sobą aparatu i fotek z imprezy nie będzie, ale w sieci na pewno coś się znajdzie.