KCM - Gródek Kujawski

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kacpero dodano: 09 maja 2009, 12:30

Dobry pomysł LUca... strona głowna to zmora KCM. Trzeba nad nią popracować. LEFTY jak by Ci się chciało to extra... ale tutaj tez prośba do każdego. Przesyłajcie matriały foto z każdej imprezy, to wizytówka KCM. Zloty sa dla nas i pozwalaja się poznać, nawiazac przyjaźnie. Strona głowna - przede wszystkim galerie - sa dla przyszłych zainteresowanych :)) fajnie byłoby mieć jakąś dokumentację graficzną z wyjazdów.
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 10 maja 2009, 02:59

Ja żałuję tylko, że nie strzeliłem foty pewnemu leciwemu "highwayman'owi", którego spotkałem na jednym z postojów i wypaliłem z nim fajkę pokoju. Gość skuterkiem 50cc pomykał do Kruszwicy w pełnym stroju Kingwaya. Potem w drodze powrotnej spotkałem go na stacji benzynowej we Włocławku. "Highwayman" już mnie nie pamiętał. Noo w końcu tyle czasu minęło od naszego ostatniego spotkania... :rotfl:

-- Dzisiaj, 03:23 --

kacpero pisze: LEFTY jak by Ci się chciało to extra...

Dobra, coś tam dziabnę w wolnej chwili.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Luca dodano: 10 maja 2009, 18:29

NOCEK pisze:Mam nadzieje że mi się udało - http://www.youtube.com/results?search_t ... 3DEK+&aq=f

Nie chwaląc się jam ci uratował te filmiki, z narażeniem życia oczywiście :czapa:

p.s.
Nocek filmiki super :brawa:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Luca dodano: 10 maja 2009, 20:48

NOCEK pisze:Jest jeszcze jeden filmik z Bandziorkiem w roli głównej ,ale również występują tam Cejotka i NOCKA . Wszystko by było oki gdyby nie mój niewybredny komentarz o 4-literach , - krótko mówiąc potrzebna jest ich zgoda na emisje :pliz:

O widze, że kolega nakręcił mega bestseller. :D To po ile chodzi Panocku na czarnym rynku :?: :rotfl:

NOCEK pisze:O tak - Luca uratował filmiki ponieważ , znalazł aparat na drodze ( zanim go puszka dopadła ) -- spadł z tobołków i by było _bezradny .

A tam odrazu znalazł :D przechadzał się wypatrując grzybów i przypadkiem znalazł całkiem jeszcze dobry aparat z kompromitującymi materiałami dowodowymi :rotfl:
A więc to było tak: jade sobie jade jak gdyby nigdy nic, patrze a tu Nocek wyrzuca odbezpieczony granat. _boisie
Granat spada na pędzący asfalt, czy jakoś tak, Indianer błyskawicznie reaguje przeciwskrętem a ja zamieram w bezruchu :wrr:
Nagle mój wzrok się wyostrza i granat przechodzi metamorfozę i teraz widzę koziołkujący niczym piłeczka pinpongwa, aparat fotograficzny :]
Akcja równa się reakcja,no to po heblach i awaryjne lądowanie. Uuuups, puszka w lusterkach niebezpiecznie się zbliża, czuje na plecach syndrom Cejota i odpuszczam heby, puszka zwalnia, no to ponawiam lądowanie :ganja: i parkuje idealnie obok granatu fotograficznego. :aniol:
Schylam się i kurcze nie sięgam _bezradny , nie będe przecież zsiadał z moto na środku drogi :cwaniak: no to jeszcze raz szpagat iiiiii udało się,
mam, mam. :jupi:
Zakładam aparat na ramiączko, niczym teletubiś i ruszam z gracją przed siebie. Daleko nie ujechałem, żonka Nocka szybko wyczuła stratę i waląc w plecy nakłoniła go do nawrotu. Widząc pędzącego Nocka w moim kierunku, zadokowałem na poboczu. Nastąpił przerzut towaru i ruszyliśmy w dalszą drogę. :rad:
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, 21:11 przez Luca, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: dorplas dodano: 10 maja 2009, 21:10

Luca pisze:Zakładam aparat na ramiączko,niczym teletubiś i ruszam z gracją przed siebie.

a czy to może był czerwony teletubiś? :rotfl:
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 11 maja 2009, 02:55

He, he, dobre, co to jest "syndrom Cejota"?
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Luca dodano: 11 maja 2009, 08:08

LEFTHANDY pisze:He, he, dobre, co to jest "syndrom Cejota"?

Niebezpiecznie bliskie podjeżdżanie od tylca a to o czym mówi Nocek to zupełnie inny syndrom :)
ja bym go nazwał syndromem wypoczywającego Cejota.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, 17:01 przez Luca, łącznie zmieniany 2 razy
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: cejotka dodano: 11 maja 2009, 09:19

NOCEK pisze:Jest jeszcze jeden filmik z Bandziorkiem w roli głównej ,ale również występują tam Cejotka i NOCKA . Wszystko by było oki gdyby nie mój niewybredny komentarz o 4-literach , - krótko mówiąc potrzebna jest ich zgoda na emisje :pliz:

No to strach się bać co na tym filmie jest :tango: Machnij no ten filmik na priv to Ci odpiszę, czy się zgadzam na publikację :pisze: :D

-- Dzisiaj, 09:24 --

Luca pisze:A więc to było tak: jade sobie jade jak gdyby nigdy nic, patrze a tu Nocek wyrzuca odbezpieczony granat. _boisie
Granat spada na pędzący asfalt, czy jakoś tak, Indianer błyskawicznie reaguje przeciwskrętem a ja zamieram w bezruchu :wrr:
Nagle mój wzrok się wyostrza i granat przechodzi metamorfozę i teraz widzę koziołkujący niczym piłeczka pinpongwa, aparat fotograficzny :]
Akcja równa się reakcja,no to po heblach i awaryjne lądowanie. Uuuups, puszka w lusterkach niebezpiecznie się zbliża, czuje na plecach syndrom Cejota i odpuszczam heby, puszka zwalnia, no to ponawiam lądowanie :ganja: i parkuje idealnie obok granatu fotograficznego. :aniol:
Schylam się i kurcze nie sięgam _bezradny , nie będe przecież zsiadał z moto na środku drogi :cwaniak: no to jeszcze raz szpagat iiiiii udało się,
mam, mam. :jupi:
Zakładam aparat na ramiączko, niczym teletubiś i ruszam z gracją przed siebie. Daleko nie ujechałem, żonka Nocka szybko wyczuła stratę i waląc w plecy nakłoniła go do nawrotu. Widząc pędzącego Nocka w moim kierunku, zadokowałem na poboczu. Nastąpił przerzut towaru i ruszyliśmy w dalszą drogę. :rad:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nie ma to jak potęzna dawka śmiechu z samego rana w poniedziałek
:oklasky: :oklasky: :oklasky: :oklasky: :oklasky: :oklasky: dla Lucy
Awatar użytkownika
cejotka
Forumowicz

Motocykl: plecak

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Luca dodano: 11 maja 2009, 15:09

W końcu uporałem się ze zdjęciami są tutaj http://chomikuj.pl/Luca
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Indianer dodano: 11 maja 2009, 15:20

Z tym aparatem to niezła akcja była dobrze że mam dobry wzrok bo gdybym pomyślał że to czarny kot to bym go na koło wzioł :P
Luca co to za oponoskarbonka, model do zbierania bilonu z szosy ? :D
Awatar użytkownika
Indianer
Forumowicz

Motocykl: Zipp Raven 250

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe