A może zlot w Zdunskiej Woli ?

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

Postautor: mlynaszz dodano: 19 mar 2009, 14:09

Datę zapisałem w kalendarzu, jak nic innego nie wyskoczy to może się dokulam :))
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: Grzeno dodano: 20 mar 2009, 10:21

Kto wie,kto wie a może i ja wpadnę ...?
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

Postautor: Jon 45 dodano: 21 mar 2009, 16:14

:brawa: :brawa: motocykliści widzę że zainteresowanie wzrasta , zapisy może zacznę w maju pozdrawiam wszystkich :chopper2:
Awatar użytkownika
Jon 45
Forumowicz

Motocykl: Honda NT 650
Komunikator: 1510415

Postautor: boma dodano: 24 mar 2009, 23:51

Leon7112 pisze:Ja dodał bym jeszcze zbiornik Jeziorsko, w tym okresie powinny odbywać się Motorowodne Mistrzostwa Polski, rejon umocnień rzeki Warty z okresu II wojny światowej, notabene najwięcej pozostałości z tego okresu jest w mojej rodzinnej miejscowości :)) , słynny (przynajmniej w naszym regionie) pas startowy,gdzie odbywają się nielegalne wyścigi motocyklowe i samochodowe. W Uniejowie jest także piękny zamek. No i wszędzie blisko do mnie :cwaniak: . Możemy zacząć u Jona, a zakończyć u mnie :piwo: :rad: .

Jeziorsko jest doskonałym wyborem zwłaszcza jeżeli zejdzie z terminem zawodów motorowodniaków - i o nocleg łatwo gdzie komu spasuje - okolica ładna - nie mam nic do Zduńskiej Woli - poza tym, że jeździłem tam do laski WSK Bąkiem i mnie zostawiła po stanie wojennym :mur: ale teraz mam za to lepszą "papugę" i mi piwo pozwala pic :oklasky: czasami.....
boma

Postautor: Jon 45 dodano: 06 maja 2009, 18:28

witam wszystkich ,trochę czasu minęło jak rzuciłem temat spotkania w Zduńskiej Woli , myślę że przyszedł czas na zapisywanie się , bo nie wiem czy mam coś organizować czy nie .
Awatar użytkownika
Jon 45
Forumowicz

Postautor: Shipp dodano: 06 maja 2009, 19:13

Założyciel tematu niech zedytuje pierwszego posta tak, aby zamieścic w nim wszystkie niezbędne informacje, jak data, miejsce, przebieg spotkania, lista uczestników itp. Wtedy zawsze na pierwszej stronie znajdzie się wszystkie niezbędne informacje bez potrzeby przeszukiwania wszystkich stron i postów.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Jon 45 dodano: 06 maja 2009, 20:25

witam wszystkich , jestem ze Zduńskiej Woli i mam zamiar zorganizować zlot u siebie, myślę o spotkaniu na początku lipca powiedzmy wekend 3-5 lipiec , mam miejsce na kilka namiotów, ogrodzony będzie gdzie postawić motorki i zrobić grila .Proponuje dodatkowe atrakcje jak , zwiedzenie domu urodzeń Maksymiliana Kolbe oraz muzeum miejskie , muzeum lokomotyw w Karsznicach , muzeum wnętrz dworskich Tubądzin ok 25km przejażdzka oraz wypad do Uniejowa basen termalny ok 45km , co koledzy na to , program można oczywiście zmieniać może ktoś coś dorzuci ja rzucam temat czekam na odpowiedzi. Jon 45 pogodę zamawiam reszta się uda pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jon 45
Forumowicz

Postautor: markm dodano: 06 maja 2009, 21:25

:) Ja tez zapisuje sobie datę w kalendarzu. Jak praca pozwoli to przyjade. Planuje przyjazd w sobotę do południa bo dzień wcześniej urodzinki Córeczki. Potwierdzenie przybycia dam najpóźniej tydzień przed zlotem. Oby więcej takich pomysłów na spotkania! :)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 21:29 przez markm, łącznie zmieniany 1 raz
markm

Postautor: Indianer dodano: 06 maja 2009, 21:29

I ja być może się zjawię bo i blisko mam :D ale jeszcze dużo czasu więc się zobaczy :)
Awatar użytkownika
Indianer
Forumowicz

Motocykl: Zipp Raven 250

Postautor: kjujik dodano: 06 maja 2009, 21:34

1.Bandziorek+żaba326(plecak)
2. kjujik+namiot

Zapowiadam że jeśli będzie się organiować wycieczkę po okolicy... tio koniecznie przez bar Skorpion :]
Jeść tam będę schabowego z frytkami i kapustu zasmażanu bo pysznu :)

pzdr
kjujik
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 21:39 przez kjujik, łącznie zmieniany 1 raz
kjujik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe