Przypomnę, że impreza ma trwać od 11-18-wstęp wolny.
Zapowiadają szereg ciekawych prezentacji
Zapewne ta impreza nie może konkurować z otwarciem sezony KCM, ale może warto się spotkać.
jarekb pisze:Witam, czy w dniu 10-05-2009 ktoś z Szanownych Kolegów i Koleżanek planuje uczestniczyć na motocyklowej niedzieli na stacji BP w Gdyni, ul Hutnicza 15a ?
Zapowiadają szereg ciekawych prezentacji![]()
Zapewne ta impreza nie może konkurować z otwarciem sezony KCM, ale może warto się spotkać.
kjujik pisze:jarekb pisze:Witam, czy w dniu 10-05-2009 ktoś z Szanownych Kolegów i Koleżanek planuje uczestniczyć na motocyklowej niedzieli na stacji BP w Gdyni, ul Hutnicza 15a ?
Aleeeosssssooochosiii ?
pzdr
kjujik
jarekb pisze:kjujik pisze:jarekb pisze:Witam, czy w dniu 10-05-2009 ktoś z Szanownych Kolegów i Koleżanek planuje uczestniczyć na motocyklowej niedzieli na stacji BP w Gdyni, ul Hutnicza 15a ?
Aleeeosssssooochosiii ?
pzdr
kjujik
Myśle, że napisałem dość czytelnie o co chodzi, jak nie to sorrrrrrrrrrrrrki
Oczywiscie ze jasno, czytelnie, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami.
Rozumiem z Twojego posta że paliwo jest za free na tej stacji w podanym terminie - ot luźne domysły z przenikliwej jasności posta wyciągnięte.
Nie będzie free ? ups a pytałem ossochosii ...
Ponato rozumiem że będą wszeteczne niewiasty nieobyczajnie obcujące z rurami od dystrybutorów paliwa -
nie będzie prezentacji? ups a pytałem ...
pzdr
kjujik
mlynaszz pisze:Oczywiscie ze jasno, czytelnie, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami.
Rozumiem z Twojego posta że paliwo jest za free na tej stacji w podanym terminie - ot luźne domysły z przenikliwej jasności posta wyciągnięte.
Nie będzie free ? ups a pytałem ossochosii ...
Ponato rozumiem że będą wszeteczne niewiasty nieobyczajnie obcujące z rurami od dystrybutorów paliwa -
nie będzie prezentacji? ups a pytałem ...
pzdr
kjujik
Tego zapewne nie będzie, ale będzie to:
http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=9027264&contentId=7051725
A może i owe nieobyczjne niewiasty jakieś sie pojawią
majkelpl pisze:kjujik pisze: Rozumek mam malutki to skąd niby mam wiedzieć
No sam nie wiem czy zaprzeczyc czy potwierdzic
majkelpl pisze:W sumie nie wazna wielkosc, ale zawartosc a tej jest pod dostatkiem i calkiem kumata![]()
Teraz lepiej
a co ma w środku to lepiej nie wiedzieć bo to jest jego i wszędzie musi to ze sobą wozić 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości