Szubi pisze:już nie mogę doczekać się sobotyaż wreszcie się spotkam z niektórymi niewidzianymi od października, od zakończenia sezonu, oraz twarzy których jeszcze na oczy nie widziałem
generalnie mamy mieć zarezerwowaną piwnicę. Po wejściu kierujemy się w głąb lokalu i na końcu po prawej stronie są drzwi prowadzące do piwnicy......... zresztą tam gdzie będzie głośno, będzie radośnie, tam prawdopodobnie będzie KCM
dziadek zbyszek pisze:Szubi pisze:już nie mogę doczekać się sobotyaż wreszcie się spotkam z niektórymi niewidzianymi od października, od zakończenia sezonu, oraz twarzy których jeszcze na oczy nie widziałem
generalnie mamy mieć zarezerwowaną piwnicę. Po wejściu kierujemy się w głąb lokalu i na końcu po prawej stronie są drzwi prowadzące do piwnicy......... zresztą tam gdzie będzie głośno, będzie radośnie, tam prawdopodobnie będzie KCM
Też już stoję w drzwiach![]()
A tu dopiero wtorek

Markus pisze:To było moje pierwsze spotkanie z KCM i na pewno nie ostatnie. Nie pamiętam kiedy miałem okazję tak przyjaznych miłych i wyluzowanych ludzi poznać. Cały czas zastanawiałem się czy jechać na rozpoczęcie sezonu 2017 bo daleko, ale z takimi ludźmi mogę nawet na koniec świata pojechać więc widzimy się na rozpoczęciu.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości