cjt7 pisze:No widzisz kupiłeś sobie takie "bydle" i teraz nie zawitasz na żaden zlot .....![]()
majkelpl pisze:Zastanawiam sie nad jakims nakedem ......
albo z kocykiem.cjt7 pisze:. Kilku nowych chińczyków agitowałem na forum (bo nie wiedzieli że istnieje) .
cjt7 pisze:. Porozmawiałem z ludźmi sprzedającymi motorki od Kingwaya i dowiedziałem się że za miesiąc, dwa, ma wejść czoperkej czterysetka (moc około 30KM) za 9000PLN. Mam nadzieję, że wejdzie bo jest ładny no i cena jeszcze do przełknięcia...
cjt7 pisze: po prostu pokazywałem wszystkim moje plecy
majkelpl pisze:A jaka ciekawa dyskusja z otwarcia jest na FM ....
Ooooo tutaj:
http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... try1421789
![]()
![]()
![]()
LEFTHANDY pisze:Qrva, nawet nie chce mi się tego czytać.
majkelpl pisze:Luca pisze:Majkelpl tobie się chyba nudzi, nie lepiej trochę pośmigać na świeżym powietrzu zamiast dać się prowokować przy klawiaturze?
Masz racje .....
Siedze w domu i z nudow wciagamsie w takie pyskówy![]()
Ale jak moze czytajac ten watek, napisalem ze juz koniec i sie nie odzywam
-- Dzisiaj, 09:41 --kjujik pisze:Moim zdaniem, celem było sprowokowanie Michała i przyznam że skuteczneie przeprowadzone.
Wiesz zajcu, jeszcze trzeba miec ta swiadomosc i sie dac wciagnac w taka prowokacje![]()
W sumie to ciagle Oni na durni wychodza sugerujac i straszac ze mi cos zrobia a potam udaja ze bylo co innego.
A Yubego znam osobiscie i wiem ze specjalnie tak dolal oliwy do ognia. ja to podtrzymalem a EKG spina poslady
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość