jendrek1989 pisze:Witam
Czy można zdjąć "chromy" z lag bez uszczerbku na zdrowiu
Czy można zamontować lub czy się da światła takie jak od Fat bob chodzi mi o policję i nie tylko
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jendrek1989 pisze:Witam
Czy można zamontować lub czy się da światła takie jak od Fat bob chodzi mi o policję i nie tylko
Kordek pisze:jendrek1989 pisze:Witam
Które chromy i jakie lampy? Te plastikowe czy metalowe tulejki? Ja mam założone dodatkowe halogenki z allegro i jeszcze się do mnie żaden policmajster nie przyczepił za nie.
jendrek1989 pisze:Kordek pisze:jendrek1989 pisze:Witam
Które chromy i jakie lampy? Te plastikowe czy metalowe tulejki? Ja mam założone dodatkowe halogenki z allegro i jeszcze się do mnie żaden policmajster nie przyczepił za nie.
Metalowe głównie dla tego że dzwonią
A lampę (postojowe , mijania , drogowe ) na lampy miej więcej takie Zobacz ofertę: Lampa przednia podwójna metal czarna H4 drogowe
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6529009048 te chyba nie mają homologacji ale miej więcej o to chodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości