gucekt pisze:Mist pisze:Przemo82 - "kiedy i gdzie"?
- toż uzgadniamy wspólny przelot na zakończenie sezonu - Radków! - jedziesz?
- gucekt, propozycja trasy wygląda fajnie, moglibyśmy się spotkać na drodze 94 w Siemianowicach Śląskich, do uzgodnienia czas i dokładne miejsce
- Snajper, Jędrek, Rafip - z Wami spotkamy się pewno gdzieś dalej na trasie, chyba żebyście polecieli wpierw na południe (A1?) i moglibyśmy spotkać się wcześniej?
Mist ,ja w piątek 09 września planuje wziąć urlop i wyjechać z domu około 11:00 tak by spokojnie bez zbytniego gonienia motorka dojechać na 17:00,no może troszkę później.Ja lecę z prędkością licznikowa 75~80 km/h i z doświadczenia wiem że taki odcinek drogi pokonuje,z postojami, w około 5~5,5 godziny.
Jeśli odpowiada Ci spotkanie w Siemianowicach około 11:30 to nie ma sprawy ustalimy jakiś charakterystyczny punkt spotkania.
W Tychach jest festiwal będzie Dżem Cree,,jacek.rc pisze:W sobotę ,na jezioranach jest podobno koncert Dżemu ,ten sam co rok tamu ,może ktoś gdzieś coś
Mist pisze:gucekt pisze:Mist pisze:Przemo82 - "kiedy i gdzie"?
- toż uzgadniamy wspólny przelot na zakończenie sezonu - Radków! - jedziesz?
- gucekt, propozycja trasy wygląda fajnie, moglibyśmy się spotkać na drodze 94 w Siemianowicach Śląskich, do uzgodnienia czas i dokładne miejsce
- Snajper, Jędrek, Rafip - z Wami spotkamy się pewno gdzieś dalej na trasie, chyba żebyście polecieli wpierw na południe (A1?) i moglibyśmy spotkać się wcześniej?
Mist ,ja w piątek 09 września planuje wziąć urlop i wyjechać z domu około 11:00 tak by spokojnie bez zbytniego gonienia motorka dojechać na 17:00,no może troszkę później.Ja lecę z prędkością licznikowa 75~80 km/h i z doświadczenia wiem że taki odcinek drogi pokonuje,z postojami, w około 5~5,5 godziny.
Jeśli odpowiada Ci spotkanie w Siemianowicach około 11:30 to nie ma sprawy ustalimy jakiś charakterystyczny punkt spotkania.
Gucekt, wstępnie mi pasuje, ale też musiałbym wziąć urlop na piątek, będę w poniedziałek wiedział czy się da.
Mist pisze:Jędrek, Snajper, uzgodniliście już trasę i czas wyjazdu?
gucekt pisze:....
Mist,może spotkamy się na stacji benzynowej przy DK 94/Księdza Biskupa Herberta Bednorza,przy drodze na Bytom,to jest kawałem za Bańgowem.
Tu masz linkhttp://tiny.pl/gwgq6
Mist pisze:gucekt pisze:....
Mist,może spotkamy się na stacji benzynowej przy DK 94/Księdza Biskupa Herberta Bednorza,przy drodze na Bytom,to jest kawałem za Bańgowem.
Tu masz linkhttp://tiny.pl/gwgq6
Gucekt, możemy tak jak proponujesz, tylko wolałbym jednak spotkać się wcześniej o godzinę, tj. o 10.00 na tej stacji benzynowej. Co Ty na to?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości