Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
,to chyba do mnie .Nic jeszcze nie jest przydzielone ,ani nic przesądzone ,w Austrii chcą jechać bocznymi drogami ,ale jak będą chcieli puszczać ponad sto trzydzieści moto w odstępach 5 min. ,to ostatnia grupa wyjedzie 2 h po starcie pierwszej i trzeba będzie cuś wykumać ,ale wyjdzie w praniu ( chyba że pojedziemy pierwsi ).
Do Jacek.rc .ostatnio zrobiłem błąd literowy i niechcący zmieniłem Twoje imię czego nie zauważyłem i nie wiedziałem o co chodzi na co zwrócił mi uwagę Mariusz dlatego bardzo przepraszam bo wyszło trochę kiepsko pozdrawiam.
Się dupsami proszę nie przejmować .Dzisiaj dostałem @ ,że jednak lepiej (jak podpowiadałem ) jechać autostradami przez Słowację i Austrię.Będzie to na pewno dużo szybsze , bezpieczniejsze i mniej uciążliwe niż drogi lokalne , a 5 euro na winetki i tak trzeba by było kupić w drodze powrotnej .Czy GPS-y sprawne i ogarnięte jak co to pisać .
No niestety na Rzym za wiele czasu nie będzie ,w planie mamy pooglądać najciekawsze miejsca ( totalny top uno ) i to pooglądać ,bo żeby pozwiedzać ,to tydzień by trzeba było mieć .
Ja mam maszt z kijka do smoj-ek (dwa w jednym ).moto spakowane ,jutro się zacznie .Jak co to odprawa jest o 18 ,jutro oczywiście .Ty to masz jeszcze Polskę do przejechania .Szerokości .