Koledzy proponowałem tak wczesnie bo zbiorka zaczyna sie o 8 rano a chcielismy sie jeszcze na miejscu na górce przeprosnej skumac z innymi uzytkownikami chinczyków z innego forum. Jednak skoro wiekszosc woli pozniej, z reszta mi tez to na reke moze byc i pozniej, ale spotkanie tak kolo 7:00 w miare punktualnie. bo o 9.45 juz nie wpuszczaja na gorke, tylko spoznialscy dolaczaja sie na koniec grupy. Warto byc troche wczesniej i odpoczac chwile. Kolego senekkorzenna ja i moi koledzy wracamy na rometach jeszcze tego dnia i to na bank! Zabiersemy sie razem, czekam na propozycje wyjazdu z KRK, ale juz konkretnie jak ustalamy??markm pisze:KOlego Duszek, ja z kolegą lub kolegami wyruszamy z Krakowa gdzies koło 5:00 rano, ale Chyba w porownaniu do Ciebie mamy za małe pojemności skokowe. 150 i 125CC Romety:) Jak cos to pisz.
senekkorzenna pisze:Ja tego też nie rozumie przecież to jest max.godzina jazdy![]()
Spokojnie wystarczyło by o 7.30 to jest zapasu 30 min.
A może oni spać nie mogą.
Ja wyruszam w niedzielę o godzinie 7:00 z Nadarzyna. Jeśli ktoś chce się dołączyć to zapraszam.
scOti pisze:do jadących z lodzi lub okolic proponuje spotkać się około 7.10 pod CZMP i około 7.30 wyjechać by być w miarę wcześnie na miejscu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości