KCM - Gródek Kujawski

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: andrzej dodano: 08 kwie 2009, 22:02

Indianer pisze:jestem barmanem

No kochany :oklasky: :oklasky: :oklasky:

Jakieś drineczki chyba nam zrobisz co?
Bo my tylko piwo i piwo :piwo: :piwo:
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Indianer dodano: 11 kwie 2009, 10:00

Załatwiłem sobie wolne więc pojawię się w Gródku Kraj. :D będe jechał w piątek rano więc jeżeli ktoś chce się dołączyć to jestem otwarty na propozycje :D jeszcze tylko niewiem czy pojadę sam czy z pasażerką. I jeszcze mam pytanie do shippa czy jest jakaś szansa na miejsce w domku w razie gdybym przyjechał z dziewczyną a w nocy było by jeszcze dosyć chłodno :)
Awatar użytkownika
Indianer
Forumowicz

Motocykl: Zipp Raven 250

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 11 kwie 2009, 10:32

Indianer, domki są już pozajmowane, ale jakiś dach nad głową zawsze się znajdzie. Nie gwarantuję tylko intymności we dwoje pod tym dachem... _bezradny
Na marginesie, plakat jest świetny, ale proszę ten zlot traktowac bardziej biwakowo niż jakąś wypasioną imprezę masową. Krzysiu, ta parada to chyba będzie przy okazji wycieczki w sobotę, bo sama...raczej nie ma gdzie tam paradowac... _bezradny
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kacpero dodano: 14 kwie 2009, 10:43

http://www.keeway.pl/main.php?subSite=news :)) chwalą się nami :)) albo zaczynaja doceniać znaczenie KCM :D
Mariusz, jasne że chodzi o wspólną wycieczke. Pojedziemy w grupie w jakaś małą trasę. Wiem, że chłopaki z Old Wings chcą podjechać też do nas więc będzie zawsze kilka maszyn więcej :))
Awatar użytkownika
kacpero
Sympatyk

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kjujik dodano: 15 kwie 2009, 13:08

No odzywać się kto będzie jechał przez np Kutno lub Krośniewice ?
Może przez Włocławek ?
Nie chce mi się samemu jechać :)
Leń jestem :]

pzdr
kjujik
kjujik

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: LEFTHANDY dodano: 16 kwie 2009, 05:31

kjujik pisze:No odzywać się kto będzie jechał przez np Kutno lub Krośniewice ?
Może przez Włocławek ?
Nie chce mi się samemu jechać :)
Leń jestem :]

pzdr
kjujik

Ja będę raczej jechał przez Płock i Włocławek. Ta trasa mi bardziej odpowiada niż ta na Toruń i Bydgoscz. W tamtym roku mało nie przywaliłem czołowo w tira przez ten zasrany, zfrezowany asfalt.
Tylko jeszcze nie wiem kiedy: w czwartek tak aby być tam na wieczór czy skoro świt w piątek.
Skłaniam się raczej do piątkowego, bladego świtu.

-- Dzisiaj, 04:33 --

Luk@ pisze:http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Droga+bez+nazwy&daddr=Trasa+1%2FE75+to:Droga+bez+nazwy+to:Trasa+2+to:Szosa+Radziejowska+to:Droga+bez+nazwy+to:53.317359,17.35754&hl=pl&geocode=FSAcFgMdDLYoAQ%3BFeRJGgMdzA0lAQ%3BFVKyGwMd3t8iAQ%3BFX9UHQMdZaEgAQ%3BFfC7IwMd4NQXAQ%3BFfFEKwMdM3MLAQ%3BFe-OLQMd5NoIAQ&mra=mr&mrcr=0&via=1,2,3,4,5&sll=51.856881,19.403572&sspn=0.01866,0.03077&ie=UTF8&ll=52.335339,18.759155&spn=2.363116,3.938599&z=8
To może ekipa z Łodzi taką traską? Omijamy główne drogi i widoczki ciekawsze :)
Kjujik do Kłodawy tez ma z 15 min. Ekipa z Wa-wy tez by mogla tam dobić (stara A2)

Kurcze, w zasadzie może być. Podoba mi się koncept. Więc zmiana planów: jadę do Łodzi.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: Shipp dodano: 16 kwie 2009, 12:06

Właśnie odbyłem rozmowę z właścicielką ośrodka. Potwierdziłem nasze przybycie a pani jedzie przygotowac domki. Z rozmowy wyniknęła jeszcze jedna kwestia, jakiej nie braliśmy pod uwagę, mianowicie opłata za korzystanie z wody, prądu etc. Jest to wpisane w cenę wynajęcia domków, więc z tym nie ma problemu, natomiast "namiotowcy" proponuję zrobic 10zł opłaty za cały pobyt w ośrodku. Nikogo nie będę ganiał za 10 zeta, proszę tylko aby byc przygotowanym na "dobrowolną" składkę za możliwośc korzystania z mediów.
Krzysiu, pani jest wdową po motocykliście, ma syna który kocha motocykle, więc byłoby miło aby przygotowac dla niej jakiś drobny upominek. Na pewno coś wymyślisz :kwiatek: . Ja zaprosiłem ją do odwiedzenia nas i wspólnej zabawy. Obiecała przyjechac. :jupi:
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kjujik dodano: 16 kwie 2009, 16:13

Obiecuję jechać na 2 :]

Zatem Kłodawa ?

pzdr
kjujik
kjujik

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: kjujik dodano: 16 kwie 2009, 16:41

Luk@ pisze:w kłodawie to 10:30 na luzaku :P

A gdzie w Kłodawie ? Co prawda mieszkam w Kutnie ale z desantu jestem więc okolic nie znam ... trza wytłumaczyć albo namiar GPS podać to trafię.
Sam jadę do Kłodawy czy krawaciarze z W-wy dojadą do mnie i razem będziemy się turlać ? Jeśli tak to proponuję w Kutnie na BP koło McTuska.
Generalnie bez różnicy :)

pzdr
kjujik
kjujik

KCM - Gródek Kujawski

Postautor: daro dodano: 16 kwie 2009, 17:20

Ja mimo szczerych chęci nadal nie wiem czy będę miał czas aby tam pojechać.
Awatar użytkownika
daro
Forumowicz

Motocykl: prawie Yamaha Virago 250:)

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe