Snajper co do enfielda to kilka lat temu, opłacało się lecieć do Indii tam kupić Royala wrócić na kołach i jeszcze kasa w portfel zostawała.
Tyle sobie importer narzuty zrobił.
Snajper pisze:Wychodziłoby trochę drożej jak za używki w Polsce o podobnym przebiegu.
To co znalazłem u nas to Bullet za 10 000 zł, http://olx.pl/oferta/royal-enfield-bull ... eRsh7.html tyle tylko że nie bardzo wierzę w dziesięcioletni motocykl z przebiegiem 8330 km![]()
800 km to ja w sezonie robię w ciągu niecałego miesiąca a nie roku.
Snajper pisze:No fakt Maciu - tutaj cena to słona kilkukrotność pensji , trudno o porównania - przynajmniej mówię za siebie. O ile dobrze zrozumiałem rozważasz zakup tego motorka ?![]()
Hawk - Fakt, zdarzają się takie przypadki, tyle że to są przypadki, a nie reguła. Śledzę oferty kupna używanych motocykli i mam wrażenie, że w Polsce motocykle głównie trzyma się w garażu i dba, żeby miały jak najlepszy stan techniczny.W sumie najlepszą metodą żeby nie dać się "wkręcić" w manewry z licznikami jest kupowanie właśnie od kolegi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość