Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Witam, posiadam krosa z silnikiem 156fmi o pojemności 125 ccm z wałkiem w głowicy, moje pytanie brzmi, czy istnieją do tego silnika sportowe wałki rozrządu. Ja przekopałem internet i nie znalazłem nic na ich temat. Może ktoś z Was spotkał coś takiego, proszę o odpowiedzi, również mile widziane linki. Pozdrawiam
Podaj początek numeru vin. Samo 156fmi to trochę mało. Wiem ze do qingqi (Sinisa) są zestawy o chłopaki ostro kombinują. Tyle że chiński silnik z wałkiem sportowym długo nie pociągnie.
No ja zaskoczony jestem, jakościowo to jest prawie to samo co honda xl 125. To jest dokładnie sprowadzone z Anglii. Wcześniejsza historia nie jest mi znana. Tu są zdjęcie tego motorka, niestety trochę pomazane, bo dorysowywałem owiewkę. A właśnie może orientujesz się gdzie da się dokupić takie plastiki do tego moto????
mareczekziomek pisze:Czyli w Polsce będzie ciężko o takie części??
Z głowy ci nie podam. Ale nie spotkałem jeszcze crossa jianshe. Jaką markę masz w dowodzie? Być może ktoś do Europy sprowadza takie motocykle. Na spokojnie muszę poszukać.