Witam wszystkich....straszna cisza na forum..ja rozumiem ze warunki nie sprzyjaja na moto ale moze własnie to moment by cos podłubac...by znaleść pretekst dla swietego mikołaja by kupił coś specialnie pod choinke
Ja dla odmiany mam jutro mała trase.
Juz dwawno zamknołem sezon ale kilku wariatow z L na czole stwierdziło ze trzeba coś zrobić( 4 stopnie i deszcz) na odmowe oberwało mi sie od starego dziadka wiec jade jutro utrzec im nosa.
A teraz konkrety, za 4 miesiace moj motorek slaczy 3 lata i bede musiał zaliczyć nim pierwszys przeglad.
Jak go juz kupiłem klamka od sprzegła była krutsza..wersja sport albo jak inni wola to był zabieg obnizania masy motoru ha ha
Postanowiłem ze ja wymienie wkrotce ale zauwazyłem inny proble a dokładnie mam mały dyskonfort bo wydaje mi sie ze mam za małe palce i nie łapie odpowiednio sprzegłą i hamulca przez co bola mnie pozniej dłonie a dokładnie miejsce pod kciukiem.
Pytanie kto wie na jakie wymienic, od czego, lub dokupic specialne klamki by zmniejszyc kont rozstawu.
Tak wygladaja obie klamki
ps motorek jest spryskany, zakonserwowany i dla tego wyglada tak nie ładnie, brudno