eNgine pisze:Zaleta tego taka, że nauczyłeś się sam praktycznie wszystkich czynności obsługowych przy motocyklu .Zawory pamiętaj regulować na ostudzonym silniku.
Snajper pisze:U mnie szarpnięcie przy wrzuceniu pierwszego biegu na dopiero co odpalonym silniku to norma.
Easy pisze:Snajper pisze:U mnie szarpnięcie przy wrzuceniu pierwszego biegu na dopiero co odpalonym silniku to norma.
Może przed odpaleniem powinieneś rozkleić sprzęgło. Ja rzadko jeżdżę więc u mnie ta czynność to standard.
Easy pisze:Snajper pisze:U mnie szarpnięcie przy wrzuceniu pierwszego biegu na dopiero co odpalonym silniku to norma.
Może przed odpaleniem powinieneś rozkleić sprzęgło. Ja rzadko jeżdżę więc u mnie ta czynność to standard.
Cartman pisze:Easy pisze:Snajper pisze:U mnie szarpnięcie przy wrzuceniu pierwszego biegu na dopiero co odpalonym silniku to norma.
W jaki sposob rozkleic?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości